KTP-Basket -joukkueelle nimikko-olut

Kotkalaispanimon KTP-Basket -olut lanseerataan tänään 21.1.2022.

Kotka Steam Breweryn KTP-Basket 4,9 % on vaalea suodattamaton lagertyyppinen olut. Siinä maistuvat maltaan ohella tsekkiläinen Tradition ja saksalainen Saaz -humala.

miehet panimolla

KTP-Basketin valmennustiimi panimolla

”Olemme todella innoissamme tästä hienosta kahden paikallistoimijan yhteistyöstä ja uutuusoluesta. KTP-Basket on maanlaajuisesti todella tunnettu urheilubrändi ja kun ajatus yhteistyöstä syntyi, lähdimme innolla mukaan. Olemme aikaisemmin tehneet vastaavan tyyppistä yhteistyötä jalkapallopuolella Hakan ja KTP:n, jääkiekossa Titaanien kanssa”, kertoo Kotka Steam Breweryn Kari-Jukka Koivistoinen.

Kotka Steam Brewery jatkaa pitkää kotkalaista panimoperinnettä historiallisissa puitteissa, sillä panimo sijaitsee upeassa vanhassa tiilirakennuksessa Kotkan Metsolassa, jossa panimotoimintaa on harjoitettu jo vuodesta 1894 lähtien. Historiaa on takanaan myös KTP:llä. Emoseura perustettiin vuonna 1927 ja koripallossa seura saavutti ensimmäisen Suomen mestaruutensa jo vuonna 1957.

KTP-Basketin päävalmentaja Roope Mäkelä kertoo olevansa oluen ystävä ja nauttivansa oluesta erityisesti saunan tai kavereiden kanssa käydyn tiukan padel-ottelun jälkeen.

”Urheilumiehenä ja nuorisourheilussakin pitkään mukana olleena luonnollisesti haluan korostaa maltillisuutta ja vastuullisuutta, kun on kyse alkoholipitoisesta tuotteesta. Uskon, että KTP-Basketin aikuiset fanit tulevat ottamaan uutuustuotteen mielenkiinnolla vastaan. Tällainen kahden paikallistoimijan yhteistyö on hienoa ja hyödyttää molempia osapuolia”, kertoo Mäkelä.

KTP-Basket -olut tulee markkinoille tänään perjantaina. Uutuusolutta on saatavana useista alueen päivittäistavarakaupoista sekä Kotka Steam Breweryn myymälöistä Kotkan Pasaatissa sekä Höyrypanimolla. KTP-Basket -olut tulee löytymään myös useiden paikallisten olutta tarjoavien baarien, pubien ja ravintoloiden valikoimista.

Lähde: Kotka Steam Brewery

Kuvat: Heli Toikka