mainos

”Kumppanisi humalassa” kampanjoi puhtaamman saariston puolesta

”Kumppanisi humalassa” tempaisee yhteistyössä suomalaisten pienpanimoiden kanssa puhtaamman saariston puolesta!

Kuluneen vuoden yhteistyöstä kotimainen panimoiden humalatoimittaja, nwp Partners Oy eli tuttavallisemmin ”Kumppanisi humalassa” kiittää uudella tavalla. -Tänä vuonna emme anna joululahjoja tai lähetä postikortteja, vaan teemme lahjoituksen puhtaiden vesistöjen hyväksi eli Pidä Saaristo Siistinä ry:lle, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Juhani Elonheimo

Lahjoituksen summa tulee muodostumaan siitä paljonko ”Kumppanisi humalassa” toimittaa humalaa asiakkailleen 18.11. – 31.12 välisenä aikana. Jokaisesta normaalihintaisesta humalakilosta tulee 0,50 € lahjoitus PSSRY:lle ja erikois- / sopimushintaisesta humalakilosta on lahjoituksen määrä 0,25 €. Tämän lisäksi ”Kumppanisi humalassa” lupaa vielä kaksinkertaistaa näin kerätyn summan.

ihmiset seisoo veden äärellä-Täysin kotimaisena toimijana Suomessa humalavarastoaan pitävänä jälleenmyyjänä, on meille Suomen saaristo ja sen kunto meille tärkeää. Olemme huomanneet että myös monelle pienpanimolle ja panimoalan ihmisille meri- ja järvivesillämme liikkuminen sekä puhtaat vedet ovat tärkeitä. Siksi haluamme panostaa tähän yhteiseen, meitä lähellä olevaan asiaan, Eloheimo toteaa.

Mikäli panimo haluaa kohdistaa osuudestaan koko lahjoituksesta jollekin tietylle alueelle on se mahdollista. Esimerkiksi 1) Saaristomeri, 2) Pohjanlahti, 3) Pirkanmaa, 4) Päijänne, 5) Saimaa ja 6) Itäinen Suomenlahti. Tilauksen yhteydessä voi tästä tehdä merkinnän.

-Toivottavasti saamme yhdessä kerättyä mukavan summan Pidä Saaristo Siistinä ry:n toimintaan ja suomalaisen luonnon hyväksi. Heti alkuvuonna tulemme ilmoittamaan paljonko saimme lahjoitettua ja toivottavasti tämä pienpanimoilta tuleva rahalahjoitus noteerataan myös alan ulkopuolella, lopettaa Eloheimo haastattelun.

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien vesilläliikkujien ja puhtaita vesistöjä arvostavien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Yhdistys on tehnyt konkreettista ympäristöhuoltotyötä puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969.

Kuva: Visitåland mediapankki

Logo