Lakeuden Panimojuhlien lauantain liput myyty loppuun

Vajaan viikon päästä Seinäjoen Rytmikorjaamolla järjestettävien Lakeuden Panimojuhlien lauantain ja 2-päivän liput myytiin loppuun aikaisempien vuosien tapaan, tällä kertaa ennätysajassa. Perjantain lippuja on vielä toistaiseksi saatavilla.

“Olemme erittäin tyytyväisiä, että tapahtuman jälkimmäinen päivä myytiin loppuun viidettä kertaa peräkkäin, ja vielä näin hyvissä ajoin. On mahtavaa, kuinka Lakeuden Panimojuhlat on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa Etelä-Pohjanmaan tapahtumakentässä”, kommentoi tapahtuman tuottaja Henri Kangaskorte.

Tänä vuonna Lakeuden Panimojuhlissa on yhteensä 15 juomatoimijaa, joista ulkomaisia ovat virolainen Tanker Brewery ja englantilainen Thornbridge Brewery. Tapahtumaan tulee maisteltavaksi yhteensä yli 110 erää pientuottajien juomia.

Kuvassa ihmisiä festivaaleillTapahtumassa lanseerataan useita uusia tuotteita, kuten Linden Breweryn Ananaskäämä 7,2% West Coast IPA, Maistilan mehevän marjaisa Musta Hurma 5,0% Vadelma-Mustaherukka Sour Ale ja Mallaskosken Panimon Bourbon tynnyrissä kypsyttämä Oidipus 13,4% Imperial Rye Stout. Tapahtumassa päästään myös maistamaan useita yhteistyöoluita, kuten virolaisen Tanker Breweryn ja Mallaskosken Panimon yhdessä tekemää Cherry Gone Dark 10% olutta, joka on hapankirsikoilla maustettu vahva ja maltainen tuotos.

“Tämän vuoden oluttarjonta on ehdottomasti Lakeuden Panimojuhlien historian laadukkain! Olutvalikoima ei ole pelkästään kattava, vaan myös äärettömän monipuolinen ja korkeatasoinen. Oluen lisäksi tapahtumassa on Kyrö Distillery Companyltä ja Terissaarelta erittäin hyviä vaihtoehtoja oluen vastapainoksi”, kertoo Kangaskorte.

Laajan juomatarjonnan lisäksi tapahtumassa on laadukasta ruokaa Äärellä Kuppi + Kattilan ja Varickon toimesta, sekä monipuolista ohjelmaa. Perjantaina nähdään Rytmikorjaamo -dokumentin ensiesitys ja lauantaina kuullaan alan ammattilaisten pitämä paneelikeskustelu aiheesta Sukupuoliroolit panimomaailmassa. Tapahtumassa on myös SEiGA ry:n järjestämä videopelialue, panimohaastatteluita, bingoa, visaa, Kyrö Distillery Companyn blending-workshop ja loppuunmyytyjä oluttastingejä.

Perjantain pääsylippu maksaa ennakkoon 13,00€ ja ovelta 16,00€. Lippu sisältää maistelulasin, maksukortin ja eteispalvelumaksun.

Olutposti on tämänkin tapahtuman yhteistyökumppani.

Kuvat: Kalle Marjamäki ja Sami Huhtakangas