mainos

Lepola Perry – suomalainen aito päärynäsiideri

Lepola Drinks tuotti suomalaisen aidon perryn kevään markkinoille.

Lepola Perry 4,0 % on suomalaisesta päärynätäysmehusta valmistettu sertifioitu Suomalainen Aito Perry. Tämä puolikuiva päärynäsiideri on maustettu pienellä määrällä luomuruusukvittenimehua, joka tasapainottaa päärynän herkkää makeutta. Lepola Perry on valmistettu 100% suomalaisesta, saaristossa kypsyneestä päärynästä ja maustettu pienellä määrällä luomuruusukvittenimehua. Ei lisättyä sokeria tai vettä.

perryä

Suomalainen aito perry on tehty suomalaisesta päärynämehusta. Mikäli perry on suodatettu tai pastöroitu, se kerrotaan etiketissä. Kaiken taustalla on suomalaisen raaka-aineen ominaispiirteiden säilyttäminen ja esilletuonti. Käyttöoikeuden myöntää ja nimen käyttöä valvoo Suomalaisen Aidon Siiderin Seura.

Lepolan siiderit valmistetaan käsityönä Ylönkylässä Salossa. Siidereiden takana on Australiasta kotoisin oleva Aaron Brownie, joka on juurtunut vahvasti pienelle maatilalle Lepolaan.

”Valmistamme siiderit paikallisten omenatarhojen omenoista omissa tuotantotiloissamme. Kiinnitämme erityisesti huomiota makuun, tuotekehitykseen, paikallisuuteen ja kestävyyteen sekä koko tuotannon läpinäkyvyyteen”, kerrotaan Lepolalta.

Lähde ja kuva: Lepola Drinks