Lignell & Piispanen tuotekehitys- ja valmistustiimin vetäjä vaihtuu

Lignell & Piispanen on vuonna 1852 perustettu alkoholitalo ja Suomen kolmanneksi vanhin edelleen toimiva ja saman suvun omistuksessa oleva perheyritys.

Tuotekehitys- ja valmistustiimin vetäjäksi on nimitetty 01.01.2022 alkaen biotekniikan insinööri Marko Matilainen pitkäaikaisen tuotekehityksen vetäjän Eeva Koiviston jäädessä loppuvuodesta eläkkeelle. Matilainen raportoi suoraan toimitusjohtajalle ja on myös johtoryhmän jäsen. Matilainen on aikaisemmin työskennellyt mm. Moilas Oy:n leipomossa kehityspäällikkönä,  Valion Suonenjoen hillotehtaalla tuotekehittäjänä, limsa- ja mehutalo Refresco Finland Oy:n tuotekehityspäällikkönä ja Viinitietokeskuksen tuotantovastaavana.

tislaaja

”Työskentely Lignell & Piispaselle on ollut minulle pitkäaikainen haave. Yritys on mielenkiintoinen ja tavallaan tässä sulkeutuu ympyrä, sillä olen Viinitietokeskuksella päässyt työuran alkupuolella tislaamaan tuotteita samalla tislauspannulla, joka Lignell & Piispasella on käytössä. Minua kiehtoo myös kovasti mahdollisuus päästä kehittämään maailmanluokan tuotteita, joista Lignell & Piispanen on tunnettu”, kertoo Matilainen.

Lähes 170-vuotiaan Lignell & Piispasen tunnetuimpia tuotteita ovat Loimu, Gustav Tillivodka, Gustav Metsä Gin, Marskin Ryyppy ja Mesimarja- ja Lakkaliköörit

”Lignell & Piispasella on pitkä historia laadukkaiden ja kansainvälisesti palkittujen tuotteiden kehittämisestä. Uskon, että Markon mukanaan tuoman monipuolisen kokemuksen ja uusien ideoiden avulla jatkamme kuluttajalähtöistä, luonnon parhaista raaka-aineista ammentavaa tuotekehitystyötä menestyksekkäästi. Samalla haluan kiittää lämpimästi eläkkeelle siirtyvää Eeva Koivistoa kuluneista vuosista”, toteaa Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Lähde ja kuva: Lignell & Piispanen