Lordi lanseeraa toisen nimikko-oluen

Hard Rock Hallelujah hitillä Euroviisut voittanut Lordi ja Lapin Panimo jälleen yhteistyössä.

Euroopan kiertueensa helmikuussa starttaavan monsteriyhtyeen kymmenes pitkäsoitto ilmestyi tänään. Saksalaisen heavymusiikkiin erikoistuneen AFM Records -levy-yhtiön julkaisema fiktiivinen kokoelmalevy sisältää kappaleita joita Lordi olisi voinut soittaa 70-luvun alusta aina 90-luvun puoleenväliin asti. Albumin ja kiertueen ohella näkee päivänvalon myös Lordin uusi olut. Lordi Killection -amber lagerin 5,2 % on tuottanut rovaniemeläinen Lapin Panimo.

lordi olutta

Lordi Killection on valmistettu puhtaasti reinheitsgebotin hengessä mallasohrasta, hiivasta, humalista ja Lapin puhtaasta vedestä.

Mr. Lordi halusi itse juuri kyseisen oluttyypin ja rovaniemeläisinä me pidämme yhtä näissä olut- ja musiikkiasioissa. Maltaiksi valikoituivat Munich, Pilsner, Cara plus, Vienna ja hapanmallas. Humalan puraisun takaavat Hüll melon, Perle ja Tradition. On suuri kunnia saada toimia Mr. Lordin ja yhtyeen kanssa. Hän vierailee panimolla usein ja sellainen johtaa aina välillä yhteistyökuvioihin. Yhdessä on täällä panimolla musiikkia kuunneltu ja oluttyylejä maisteltu. Raskaampi musiikki on itsellenikin tärkeää”, toteaa Bay Area thrashin suureksi ystäväksi osoittautuva Lapin Panimon Ville Ruotsalainen.

lordin killection levy

 

Koko Lordi Killection -erä myytiin panimolta loppuun ennakkoon. Olutta saadaan ravintoloille ja kauppiaille lähiaikoina lisää ja ennakkotilauksia otetaan vastaan. Kuluttajille olutta on saatavilla tästä päivästä alkaen valikoiduista K– ja S-ryhmien myymälöistä ja valveutuneista rock-henkisistä ravintoloista ympäri Suomea.

HUOM! Jokainen jälleenmyyjille lähetetty olutlaatikko sisältää yhden Mr. Lordin signeeraaman pullon.

Lähde ja kuvat: Lapin Panimo ja Ginger Vine Management & PR