Uusi palvelu! Maistatus.fi yhdistää olutta ja ruokaa kaupoissa.

MAISTATUS.FI – MAISTATUSELÄMYKSIÄ KAUPPOIHIN

Pitkään kestäneitä covid-pandemian aiheuttamia estoja on poistettu myös päivittäistavarakaupoissa. Elintarvikekaupoissa on jälleen mahdollista maistattaa tuotteita kuluttajille. Melkein kolmen vuoden tauon jälkeen konsulenttitoiminta onkin jo virkistynyt. Se on erittäin tärkeä markkinointikeino tuottajille ja maahantuojille. Parhaissa tapauksissa maistatustapahtumat antavat kaupan asiakkaille ideoita, reseptiikkaa ja elämyksiä. Konsulenttien toiminta tekee kauppaan tunnelmaa ja myös helpottaa henkilökunnan työpaineita.

Nyt on siis mahdollista myös uudistaa, terävöittää toimeliaisuutta. Yhden tuoteryhmän/tuottajan tuotteiden esittely on perinteisesti ollut konsutoiminnan pohja. Leipää maistatetaan ehkäpä jonkin rasvan kanssa tai graavikalaa leivän kanssa. Tuolloin muut kuin omat tuotteet ovat sivuosassa. Maistatus.fi perustuu yhteistyöhön.  Pienille tuottajille on mahdollista saada kaupassa lisää näkyvyyttä yhdistämällä makuja ja esittäytymällä yhdessä isommin.

Maistatus.fi on koonnut maistatuspoolin, jonka perustana on ruoan ja juoman yhdistäminen. Yhteisöllisyys niin sisällä kaupassa, ihmisten puheissa kuin sosiaalisessa mediassa nostaa kaikkien toimijoiden tunnettuutta ja menekkiä. Maistatus.fi- tapahtuma houkuttaa eri kohderyhmiä maistamaan.

Olutposti toimii yhdistävänä mediana, jotta ilmiöittää konsutapahtumia lisäten niille huomiota, pöhinää. Nämä tapahtumat räätälöidään Olutpostin kumppanuuskaupoille sekä erikoistapauksessa kaupoille jotka panostavat vahvasti olut- ja ruokakulttuurin kehittämiseen.

Alkoholiton olut on ollut selkeästi trendi. Valikoima kaupoissa on laaja ja asiantuntevat kauppiaat panostavat omine kylmäkaappeineen myös näihin tuotteisiin. Maistatus.fi poolissa on mukana Lasso Zero -olut. Se sopii mainiosti myös ruoan valmistukseen. Maistatuksen tapahtumissa raakamakkaroita haudutetaan oluessa pannulla.

Tamperelainen Nakki-Hannu on Maistatuksen lämmin herkku. Raakamakkaroita on pitkään pidetty vain grillin ja siten kesän tuotteiksi. Makkaramaa Suomella on vielä opeteltavaa ja Maistatus.fi omalta osaltaan näyttää ja kertoo makkaran monista valmistustavoista. Kotimaisista raaka-aineista valmistetut makkarat ovat vähintään 90% lihaa. Ne soveltuvat mm. pannulle, uuniin, haudutukseen, keittoihin, salaatteihin, hodareihin. Niillä saadaan moneen ruokaan syvyyttä makumaailmaan.

Jukolan Juustola tekee aitoa cheddaria. Se on ainoa tuottaja Suomessa, joka valmistaa perinteisen cheddat-menetelmän mukaisesti juustoja. Jukola toimii Leivonmäellä Keski-Suomessa. Se käyttää yhden tilan aamulypsyn maitoa saadakseen mahdollisimman ideaalin maun. Cheddar on myös monikäyttöinen erilaisissa ruoissa. Myös Nakki-Hannun jalapeno-cheddar makkaroissa. Ja upea makupari on myös kyseinen makkara Jukolan kuusenkerkkäjuuston kera.

Smilco’s valmistuttaa paahdettuja maissinjyviä,, Ne sopivat illanistujaisiin yllä olevien tuotteiden kanssa tai ihan omanaan. Maissinjyvät ovat täysin vegaanisia snäksejä. Smilco’sin jyviä voi käyttää myös kokkaillessa. Rouhittuna ne antavat suutuntumaa mm. salaatteihin, pastaruokiin, hamputilaisiin, hodareihin, risottoon. Erittäin hyvin ne soveltuvat tacoihin ja tortilloihin.

Maistatus.fi aloittaa syksyllä 2022 tapahtumat pääkaupunkiseudulla. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja osoitteessa Maistatus.fi. sekä Facebookissa https://www.facebook.com/maistatus.fi

TULOSSA:
PERJANTAINA 2. SYYSKUUTA 2022 KLO 14.00 – 19.00 Maistatus Vuosaaressa K-Supermarket Vuosaari
LAUANTAINA 3. SYYSKUUTA 2022 KLO 12.00 – 18.00  Maistatus Sellossa

Maistatus.fi -pooli:

Nakki-Hannu, raakamakkarat

Jukolan Juusto, AITO-cheddarjuustot

Lasso Zero, Alkoholiton olu

Smilco’s, paahdetut maissinjyväsnäksit

Lisätietoja:
Jari Etelälahti
Olutposti / Nakki-Hannu
0400 500 940
jari@olutposti.fi

mainos