mainos

Maistelulaiva Tampereelle

Tampereella M/S Kimalteena tunnettu laiva on nyt Pyynikin Maistelulaiva, jota pitää— Pyynikin Käsityöläispanimo.

Heinäkuun alusta lähtien Ratinan suvannossa on luvassa paikallisia olutnautintoja, kun Pyynikin Käsityöläispanimo aloittaa serviisin aiemmin myös Player’s Boatina tunnetulla aluksella.
– Laiva on meillä vuokralla tämän kesän. Kyseessä on siis pop up -ravintolalaiva, toteaa Pyynikin olutmestari Tuomas Pere.
Maistelulaivassa— on maisteltavana— noin kaksikymmentä— Pyynikin teosta. Hanatavarana löytyy kahdeksan: yksi hana menee siiderille, yksi lonkerolle ja loput oluille. Tarjolla on myös olutcocktaileja.

Panimon uusiin kujeisiin kuuluvat siiderit ja lonkerot.

 

– Laiva toimii kesän ajan uusien tuotekategorioidemme testialuksena. Olemme saaneet luvat niin sanottujen juomasekoitusten valmistukseen, tarjolle tulee siis myös lonkeroitamme ja siidereitämme, Pere paljastaa.

Ruokatarjoilussa kumppanina toimii 4 Vuodenaikaa Pyynikki. 160-paikkaiselle terassille viritetään grilli loppuviikoksi.

Odotettavissa on myös— livemusiikkia ja ulkoilmaelokuvia. Musiikkia on tarjolla sekä livenä että kesäiltoihin sopivasti Ruby Jazz Band -henkisesti, Pariisin ja lämpöisen hämyisen New Orleansin yhdistävää käsinkosketeltavaa tunnelmaa tuovaa. Suunnitelmissa on myös ulkoilmaelokuvanäytöksiä.

Pyynikin Maistelulaiva avataan yleisölle perjantaina 7. heinäkuuta ja iloa riittää syyskuun loppuun saakka.
edit Päivitetty Tuomas Peren titteli, Maistelulaivan avauspäivämäärä ja ravintolakumppani.