Melkkobrew ja Coopers etsivät Suomen parasta kotioluen panijaa. Huom! Uusi ilmoittautumisaika.

Coopersin uutetuotteilla käytävän kisan oluiden toimitusaika piteni.

(Kaupallinen yhteistyö)

Suomalainen Melkkobrew ja maailman suurin kotiolutuutteiden valmistaja Coopers Brewery järjestävät Suomessa Coopers DIY-olutkilpailun kesällä 2022. Australian Adelaidessa toimiva Coopers on Australian vanhin perheomisteinen panimo. Se on toiminut kaupallisten oluiden valmistajana jo vuodesta 1862. Kisan mediapartnerina toimii Kotiolutposti.

Kilpailuaika päättyy 31.7.2022, jolloin osallistumispakettien myynti loppuu. Kilpailuoluiden tulee olla toimitettuina raadille 12.9.2022 mennessä.

hiekkapullot
PALKINNOT

1. sija: Coopers kylmälaatikko (arvo 349 €), Coopers-reseptipaketti (arvo 27,80-42,50 €), Melkkobrew-verkkokaupan lahjakortti (arvo 100€) ja Olutposti-lehden vuosikerta (arvo 28 €). Palkintojen yhteisarvo yli 500 €!

2-3. sija: Melkkobrew-verkkokaupan lahjakortti (arvo 50 €) ja Coopers-reseptipaketti (arvo 27,80-42,50 €) ja Olutposti-lehden vuosikerta (arvo 28 €).

4-5. sija: Coopers-reseptipaketti (arvo 27,80-42,50 €).

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Melkkobrew-lahjakortti (arvo 100 €).

kotiolutkisan mainos

Osallistumisohjeet:

1. Osta Melkkobrew-verkkokaupasta DIY-Olutkilpailun osallistumispaketti.
Paketti sisältää Coopers-olutuutteen, kaksi PET-pulloa etiketteineen, palautuslaatikon sekä osallistumislomakkeen.
Paketti sisältää vapaavalintaisen 1,7 kg Coopers-olutuutteen, joka tulee käyttää kilpailuoluen valmistuksessa. Täydennä tarvittaessa muilla aineksilla (mallasuute, mallas, käymissokeri, humala, hiiva…). Osallistumispaketin ostajalla on myös mahdollisuus ostaa olutkilpailun oluenvalmistukseen soveltuvia Coopers-tuotteita alennettuun hintaan, joten niitä kannattaa hyödyntää valmistuksessa. Tyyli on kuitenkin vapaa ja ainoastaan tuo yksi olutuute on pakollinen. Jos sinulla on omia aineksia, saat vapaasti käyttää lisänä mitä tahansa käymissokereita, humaloimattomia mallasuutteita, humalia, hiivoja, sekä muita mausteita.

2. Valmista olut kotonasi ja pullota se. Täytä myös kaksi osallistumispaketin mukana tulevaa 740ml PET-pulloa ja merkitse ne etiketeillä (Oluen nimi, pullotuspäivä, osallistujan nimi, sähköposti ja puhelinnumero).

3. Pakkaa pullot osallistumispaketin mukana tulleeseen laatikkoon ja laita mukaan osallistumispaketin mukana tullut osallistumislomake asianmukaisesti täytettynä.
Voit tulostaa lomakkeen myös TÄÄLTÄ.

4. Lähetä paketti tai toimita se Melkkobrew-myymälään.

Pullojen tulee olla toimitettuina 12.9.2022 mennessä.

Osallistumispaketit lähetetään osoitteeseen:

Melkkobrew
Asentajankatu 4
15520 Lahti

Lue lisää kilpailusta täältä

Lähde ja kuvat: Melkkobrew