Melkkobrew keskittää toimintojaan

Melkkobrew:n uudet toimitilat Lahdessa ovat mahdollistaneet toiminnan tehostamisen ja nyt toimintoja kehitetään edelleen.

Melkkobrewn Helsingin Triplan myymälä muuttaa Lahteen. Panimokaupan toimitukset siirrettiin Helsingistä Lahteen jo aiemmin, jolloin logistiikkaa saatiin huomattavasti tehostettua sekä nopeutettua. Vuonna 2019 pohjoismaiden suurimpaan kauppakeskukseen Mall of Triplaan Helsinkiin avattu Melkkobrew:n myymälä muuttaa toimintojen keskittämisen myötä Lahteen. Verkkokaupan ja myymälätoiminnan keskittyminen varaston läheisyyteen palvelee asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla: tuotteet ja uutuudet ovat saatavilla nopeasti.

myymälä

Kyse on myös liiketoiminnasta. Verkkokaupan osuuden kasvaessa kuluttajamyynnistä koko ajan, on toimintaa järkeistettävä. Panimotoimitusten siirto Lahteen jätti Triplaan paljon hukkatilaa ja uusia sopivampia tiloja etsittiin Helsingistä pitkään. Muutto Lahteen jäi parhaaksi vaihtoehdoksi, kun vuokrasopimuksen uusinta oli ajankohtainen, eikä sopivia tiloja löytynyt etsinnöistä huolimatta.

Melkkobrew panostaa samanaikaisesti myös verkkokaupan kehittämiseen ja tulevaisuudessa verkkokaupasta löytyy oma tilausportaalinsa yrityspuolelle (panimot ja tukkukaupat). Kuluttajapuolelle uudistus tuo luotettavan alustan, jolla tilausten tekeminen, tuotteiden ja tiedon etsintä on entistä sujuvampaa. Uusi verkkokauppa-alusta julkaistaan syksyn mittaan.

Verkkokaupan tilaukset

Muuton myötä verkkokaupan toimitukset tapahtuvat jatkossa vain Lahdesta, tämä koskee myös noutoja. Noudot Triplasta päättyvät 12.7.2023, ei koske ennen tätä päivää tehtyjä tilauksia.

Triplan muuttoalennusmyynti alkaa 17.7.2023, alennukset koskevat vain myymälässä olevia tuotteita.
Alennukset eivät koske verkkokaupasta aiemmin tehtyjä tilauksia.

Muutto syyskuussa
Muuton myötä Triplan myymälän viimeinen aukiolopäivä on lauantai 16.9.2023, jonka jälkeen asiakkaita palvelevat verkkokauppa sekä Lahden myymälä.

Helsingistä Lahteen siirtyy myös myymäläpäällikkö Matti Ojala, joka aloittaa Lahden myymälässä 9.10.2023.

Lahdessa myymälä on avoinna normaalisti koko siirtymän ajan.

Lähde ja kuva: Melkkobrew