hartwall mainos

Mini-SOPP Helsinki avasi ovensa aurinkoisissa poikkeusoloissa

Katso videolta avajaisten ”tapitus” sekä mitä tuumaa tapahtuman päällikkö Pekka Kääriäinen 

Poikkeus vahvistaa säännöt tai sanottakoon, että poikkeustilanne loi uudet säännöt myös tämän kesän tapahtumille. Näin myös Suuret Oluet Pienet Panimot tapahtumalle, joka avasi ovensa aurinkoisella Helsingin Rautatientorilla. Paikalle oli heti alkuun kerääntynyt hyvä joukko oluen ystäviä nauttimaan suomalaisten pienpanimoiden tuotteista sekä tapahtuman ruokatarjonnasta.

Suomen suurin pop up -olutterassi on avoinna tiistaista lauantaihin 21.-25.7 sekä 28.7-1.8 klo 12-24. Koronaviruksen takia alueelle otetaan enintään 950 ihmistä kerralla. Olutta tarjoillaan nyt kymmenen pienpanimon voimin. Ensi sunnuntai ja maanantai ovat huoltopäiviä, jolloin pienpanimot vaihtuvat uusiin. Tapahtumassa on tarjolla oluita myös Itävallasta ja myös alkoholittomia tuotteita on tarjolla.

Ruokaakin löytyy, kuten ruispizzaa, burgereita, lappeenrantalaisia Vetyjä ja Atomeja, kotimaisesta lihasta tehtyä kuivalihaa sekä muita tuotteita. Alueelta löytyy myös SOPP SHOP, josta voi ostaa mukaan enintään 5,5 % pienpanimotuotteita.

Alueelle on vapaa pääsy klo 18.00 saakka ja sen jälkeen saapuvilta peritään 12 euron sisäänpääsymaksu, joka sisältää tapahtumalasin. Pöytiä voi myös varata ennakkoon. Ikäraja on 18 vuotta.

Järjestäjä on huolehtinut, että paikalla on sangen turvalliset puitteet sillä tapahtumassa on otettu huomioon kaikki mahdolliset keinot torjua koronaviruksen leviäminen. Nyt on kaikki kuluttajan käsissä joihin järjestäjä tarjoaa käsidesit sekä kiinnittänyt muutenkin huomiota hygienian tasoon kautta linjan. Tästäkin lisää oheisella videolla.

Tapahtuman järjestää Lammin Sahti Oy yhdessä Pienpanimoliiton jäsenyritysten kanssa. Mukana talkoissa myös Olutliitto.

Katso video avajaisista tämän artikkelin alusta ja tutustu panimoihin sekä juomalistoihin tästä.

Mies näyttää peukkua

 

Kaksi miestä juo olutta

Miehet myyolutta

Nainen myy olutte

Olut lasien pesiöitä

Kolme ihmistä juo olutta

Mies juo sahtia

kolme miestä juo olutta

Ihmisiä olutfestivaaleilla

Mien myy ollutta

Korona ei kaatanut Suuret Oluet Pienet Panimot tapahtumaa vaan taas mennään!

Kuvat ja video: cyde ja Anikó