Mistä voit tilata panimoiden jouluiset juomakalenterit ja -pakkaukset?

Joulu tulee ja silloin on hyvä nautiskella eri makuja myös joulupöydissä. Kokosimme muutaman luotettavan online kaupan josta voit tilata juomia. Mutta koska asumme Suomessa panimot eivät voi toimittaa juomia suoraan sinulle mutta ulkomaita se onnistuu jos verot hoidetaan Suomeen. Muuten juomat on haettava paikanpäältä.

Mallaskoski
Mallaskosken joulukalenteri. Kalenterissa mukana valikoituja tuotteitamme, kalenterien noudot panimolta. Kalentereita rajattu määrä myynnissä!
Katso lisää ja tilaa tästä!

Tornion panimo
Tornion Panimon joulukalenteri tekee joulunodotuksestasi nautinnon! Uusi juoma maisteltavaksi jokaiselle päivälle, myös sellaisia, mitä et kaupasta löydä. Hanki omasi nopeasti, sillä kalentereita on saatavilla rajoitettu erä. Kalenterin luukkuihin on piilotettu 24 erilaista alkoholijuomaa.
Nouto panimon myymälästä osoitteesta Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio kun tilaus on noudettavissa.
Katso lisää ja tilaa tästä!

Sori Brewing
Kalenterista löydät 24 erilaista Sori olutta – jotain erilaista joulunodotukseen. Kalenteri on täynnä kaikkea Soria, aina lagerista NEIPAan ja balttiporttereihin. Mukana on myös uutuuksia ja kaksi tynnyrikypsytettyä olutta! Kalenteri on pakattu vahvan kuljetuslaatikon sisälle, joka varmistaa ehjänä perille saapumisen ja että kalenterisi näyttää upealta myös joulukuusen alla.
Katso lisää ja tilaa tästä!

Plevna ja Koskipanimo
Kalenteri sisältää 24 luukkua ja jokaisen takaa avautuu Koskipanimon 0,33 litran panimotuote, mukaan lukien siiderit ja panimosima. Kalenteri sisältää suuren osan Koskipanimon valikoimasta – klassikkoja voi olla kalenterissa parikin kappaletta!

Katso lisää ja tilaa tästä!

Pien
Pien Olutjoulukalenterista löytyy tuttuun tapaan vain aitojen pientuottajien tuotteita, niin kotimaisilta kuin eurooppalaisiltakin panimoilta. Tällä kertaa mukana on ensimmäistä kertaa myös amerikkalaista olutta! Mukana on 14 eri oluttyyliä, 24 eri panimoa, 24 uniikkia kokemusta.
Joulukalenterit toimitetaan tilaajan valinnan mukaan pakettipisteeseen tai kotiinkuljetuksena.

Katso lisää ja tilaa tästä!

 

Maku Brewing

Joulupöytä 24-pack sisältää kuusi erilaista Makun olutta, joista jokainen on valittu sopimaan yleisimpien joulun herkkujen ja joulusaunan kylkeen. Makun Joulupöytä on tehty jaettavaksi, joten jokaista olutta on laatikossa 4 kappaletta. Tilaa omasi ennakkoon, sillä joulupöytiä on rajattu määrä! Joulupöydästä löydät seuraavat oluet: Joulu IPA 5,5% (G) x 4 / Vaahtoparta Jouluportteri 5,2% x 4 / Nuotta Vehnä 5,2% x 4 / Alppilaakson Helles Lager 5,1% (G) x 4 / Tenho Session/ IPA 4,3% x 4 / Aamurusko Sour 3,9% x 4

Katso lisää ja tilaa tästä!

Oma Panimo
Oma Panimon Olut -joulukalenterista löydät 24 erilaista kotimaista pienpanimo-olutta, jotka varmasti antavat potkua joulun odotukseen.
Nouto: Valitse itsellesi sopiva noutoajankohta listasta ennen tilausta Sisältö: 24 erilaista pienpanimo-olutta
ESPOON OMA PANIMO Tillinmäentie 3, 02330 Espoo / HYVINKÄÄN OMA PANIMO Niinistönkatu 6, 05800

Katso lisää ja tilaa tästä!

Teerenpeli

Teerenpelin joulukalenteri on täynnä iloisia yllätyksiä jokaiselle päivälle. Joulukalenteriin on koottu Teerenpelin valikoimasta oluita, siidereitä ja lonkeroita. Kalenteri pitää sisällään myös tuotteita, joita ei löydy vähittäistavarakaupoista! Joulukalenterin voit tilata ennakkoon Teerenpelin verkkokaupasta ja noutaa panimomyymälästä alkaen viikosta 45.

Teerenpelin panimomyymälä sijaitsee Lahdessa osoitteessa Liimaajankatu 5.

kalenteri

Ulkomaisia kauppoja esim:

Beerdome

Dutch Expat Shop

Beer Republic