Olutkulttuuri mukana Musiikki & Media -tapahtumassa

OlutPOSTI ja Suomen Olutseura ry — tuottavat — Olutkulttuuri musiikissa ja musiikkikulttuuri oluessa -nimisen paneelin Musiikki & Media -tapahtumaan.

Musiikkifestivaalit ovat muuttuneet elämyspuistoiksi, joissa näkyy myös olutkulttuurin nousu. Kuinka erilaisella valikoimalla pystytään tuottamaan parempaa palvelua entisestään vaativammille kuluttajille ja kauanko makuja tappava muovituoppi nousee festarivieraan huulille?— Onko suomalainen festivaalivieras eurooppalaistunut juomatavoiltaan ja vastaako nykyinen alkoholilaki tätä päivää?

Myös lukuisat bändit ja musiikkiproduktiot ovat saaneet omat olutmerkkinsä, mutta kuinka yhteistyötä hyödynnetään puolin ja toisin? Näistä ja muista ajankohtaisista aiheista vaahdotaan paneelissa, jossa keskustelevat festivaalituottaja Sami Rumpunen/Provinssi, tapahtumavastaava Juha Korvola/Hartwall, Raskasta Joulua— -produktion ”isä” Erkka Korhonen sekä Vakka-Suomen Panimon— panimomestari/Tj Jani Vilpas.

Paneelin vetää tuottaja Jari ”cyde” Hyttinen ja paneelin tuottavat— OlutPOSTI— ja Suomen Olutseura ry— . Kiitämme— Olutliittoa— arvokkaasta avusta ja konsultoinnista.

Tilaisuus: Musiikki & Media

Paikka: Solo Sokos Hotel Torni Tampere ja Paja Kongressi.

Aika: Lauantai 7.10.2017 klo 11.00-12.00

Tilaisuus on avoin kaikille.
Paneeli taltioidaan ja lähetetään myöhemmin katsottavaksi internetin kautta.

Musiikki & Mediassa— vierailee vuosittain yli 700 kotimaista toimijaa levy-, kustannus-, live-, jakelu-, tuotanto- ja media-aloilta. Lisäksi tapahtumaan saapuu noin sata— kansainvälistä ammattilaista jopa kahdestakymmenestä maasta.— Musiikki & Media on suomalaisen musiikkialan tärkein väylä kansainvälisille markkinoille.