mainos

Tornion Panimo tuo markkinoille Napapiirin sankarit -teemaoluen

Tornion Panimo tuo markkinoille Napapiirin sankarit -teemaoluen. Nuorten aikuisten makutottumuksiin suunniteltu lager-tyyppinen North nähdään myös elokuussa ensi-iltansa saavassa Napapiirin sankarit 3 -elokuvassa.

”-Alusta lähtien oli selvää, että Napiksen sankarit eivät tule pärjäämään jänkhällä kesyllä oluella. Siinä määrin on juonenkäänteissä muuttujia mukana, että juomalta kysyttiin aivan erityisen rouheaa luonnetta ”kertoo Tornion Panimon markkinointijohtaja— Jami Teirikari

Napapiirin sankarit 1 & 2— yleisömenestysten jatko-osassa nähdään tutut päähenkilöt Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola), jotka ovat jälleen suuntaamassa eri teille. Janne lähtee vaeltamaan Pallastunturille etsimään itseään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä. Muutaman muun mukaan tunkeneen sankarin myötä matkasta muotoutuu katastrofaalinen kaaos.— Samaan aikaan Inari pyrkii luomaan uraa suopotkupallokisoissa Vuokatissa. Paikalla palloilee yllättäen myös Pikku-Mikko, ja Inarin suunnitelmat uppoavat syvälle suohon.Elokuvan on ohjannut— Tiina Lymi— ja se saa ensi-iltansa 23.8.2017.

Uutuustuote North saapuu kauppoihin viikolla 31. Oluen ensiesittäytyminen tapahtuu tänään käynnistyvällä SOPP Helsinki -olutfestivaaleilla— (26.–29.7.)— sekä tulevana viikonloppuna Oulun Qstock-festivaaleilla.