Nokian Panimon kevään 2023 uutuudet

Maaliskuussa tulee markkinoille kesän kausioluen lisäksi kolme uutta lisäystä Keisari-tuoteperheeseen, siideri ja limonadi.

Nokian Panimon Keisari Birra Chiara 4,6 % on gluteeniton, italialaistyyppinen, kevyt lager-olut. Pilsnermaltaan keveyttä on täydennetty maissilla, jolla on saatu yhdessä Amarillo-humalan kanssa etelän keveyttä ja huolettomuutta.

Maltaat: Pilsner, Pale Ale, dekstriinimallas, maissi

Humalat: Amarillo, Saazer

IBU 10

EBC 8

juomia

Keisari Micro NEIPA 2,8 % on mieto, aromikas pintahiivaolut. Miedosta alkoholipitoisuudesta huolimatta oluesta löytyy runkoa rukiista, hedelmäisyyttä vehnästä ja lempeyttä kaurasta. Humaloina käytetyt Nectaron, Sultana ja Kohatu antavat mielyttävän rungon ja maltillisen neipamaisen tunteen.

Maltaat: Pale Ale, dekstriinimallas, kaurahiutale, vehnämallas, ruis, dekstriini

Humalat: Nectaron, Sultana, Kohatu

EBU: 20

EBC: 6

Keisari Wheat Sour 3,5 % on mieto hapanolut. Mieto happamuus, hedelmäinen ja raikas. Maltillisesti humaloitu ja vehnämaltaan aromeilla täydennetty janojuoma, jonka viinilliset ominaisuudet saatu aikaan maitohappokäymisellä.  Kalaruokien ja illanistujaisten täydentäjä. Tarjoillaan kunnolla viilennettynä.

Maltaat: Pilsner, vehnämallas

Humalat: Hallertauer Tradition

EBU: 8

EBC: 20

Ensin oli Apple, sitten tuli Rose-Lime ja vielä oli sellainen tunne ja tuntuma, että jotain puuttuu. Nokian Panimo Pure Peach 4,7 % siideri on makeahko, persikka-aromilla höystetty juoma maljan kuin maljan kohottajaisiin.

Sun’n Pretty Peach on maltillisella sokerilla makeutettu ja oikealla persikkamehulla maustettu herkkujuoma. Persikkainen niin että tuntuu ihan siellä asti. Makuhermoissa. Limonadi aikuisenkiin makuun, jossa etelän hedelmän aromit luovat aurinkoa ja hyvää mieltä purkin täydeltä. Purkillinen positiivisuutta, emoijiviestistään huolimatta.

Lähde ja kuva: Nokian Panimo