mainos
mainos

Nokian Panimon syksyn 2022 uutuudet

Nokian Panimon Keisari-sarjaan kuivahumaloituja ja hedelmäisiä oluita.

Keisari Hazy Ale 4,8 %

Utuinen, pehmeä ja hedelmäinen ale. Ohraa, kauraa ja vehnää. Humalat Columbus, Citra, Mosaic ja Sultana. ”Tämän oluen suunnittelussa halusimme humalista mehuisen hedelmäiset aromit irti ja pidimme katkerot maltillisina.”

tölkkejä

Keisari & Pint Please India Pale Lager 5,0 %

Pint Please keräsi yleisön toiveita ja tällainen siitä sitten tuli. Maltaina Pilsner ja Caramel 100. Aurinkoista tunnelmaa täydentävät humalat Perle, Citra, Eldorado ja Simcoe. ”Oluen suunnitellussa hyödynsimme Pint Pleasesta löytyviä miljoonia olutarvioita. India Pale Lager (IPL) muistuttaa tyyliltään Indian Pale Alea (IPA), mutta suurin ero syntyy siitä, että IPL on käytetty pohjahiivalla pintahiivan sijaan ja humalointi on maltillisempi. Oluesta haluttiinkin luoda helpommin juotava olut, joka uppoaa suomalaiseen kansaan niin saunan jälkeen kuin ruokapöydässäkin.”

Tuttujen kausituotteiden paluu

Keisari Talviolut 5,5 %

Kun talven kylmät ilmoittelevat tulostaan, Keisari on valmis ottamaan vastaan tuulet ja tuiskut. Talvikausien paahteinen ja täyteläinen ja silti niin herkkä kausiolut, kuin aikuiseen makuun kirjoitettua iltasatua nauttisi. Saatavilla niin kauan kuin talvea riittää.

Keisari Joulu Savulager 5,0 %

Keisari Joulu Savulager toimii mainiosti joulukinkun kanssa, mutta on muutenkin hyvä yleisvalinta monipuolisen joulupöydän kanssa. Kyseinen olut oli suositun olutblogin JaskanKaljojen valinta vuoden 2021 joulupöydän olueksi.

Lähde ja kuva: Nokian Panimo