Nokian Panimon uutuudet syksyllä 2022

Nokian Panimon Keisari-sarja laajeni uutuuksilla ja perinteikäs talviolut palasi hyllyihin.

Keisari Hazy Pale Ale 4,8% on utuinen, pehmeä ja hedelmäinen Keisariperheen tulokas, jota nauttiessa voi aistia etelän hedelmien aromeja ja armotonta ammattitaitoa. Ohramaltaan lisäksi mukaan on lopsautettu kauraa ja vehnää pehmentämään tunnelmaa ja kouluttamaan uusi East Coast Pale Ale -hiiva uuteen nokialaiseen kotiinsa. Herkän hetken viehättävä seuralainen.
Suosittelemme
Erityisen hyvä yhdistelmä grillatun kanan kanssa tai ihan vain nautiskeluun sellaisenaan.

Maltaat: Pilsner, Pale Ale, Kauramallas, Vehnämallas
Humalat: Columbus, Citra, Sultana

tölkki

Pint Please Indian Pale Lager 5,0 % on pantu yhteistyössä Pint Pleasen ja Nokian Panimon kanssa. Oluen suunnittelussa hyödynnettiin Pint Pleasesta löytyviä miljoonia olutarvioita.

Maltaat: Pilsner, Caramel 100
Humalat: Perle, Citra, Eldorado, Simcoe

”Indian Pale Lager osoittautui suosituksi tyyliksi ja kyseiset oluet ovat saaneet keskimäärin myös hyviä arvioita. Analysoimme parhaimpia ja suosituimpia IPL:iä ja käytimme tätä tutkimusta Pint Please India Pale Lagerin suunnittelussa. Myös Pint Please käyttäjät pääsivät antamaan palautetta oluen protoversioon Suuret oluet, pienet panimot -festivaaleilla ja reseptiä vielä muokattiin saadun palautteen perusteella. Halusimme luoda helposti juotavan oluen, joka uppoaa suomalaiseen kansaan niin saunan jälkeen, kuin ruokapöydässäkin. Pint Please India Pale Lager on raikas, hedelmäinen ja upea olut, joka vie sinut trooppisiin tunnelmiin”, kertoo Nokian Panimon panimomestari Riitta Sulkama.

tölkki

Keisari Talviolut 5,5 % on uudistunut versio tutusta talvioluesta. Olut eroaa edellisesta versiosta tukevammalla mallasrungolla.

Maltaat: Pilsner, Red Active, Caramel 100 ja Black malt
Humalat: Hallertauer, Magnum, Perle ja Spalter Select

tölkki

Lähde ja kuvat: Nokian Panimo