Olutfestivaali Haminan Bastionissa 7.–8.7.

Hamina Bastion Beer Festival eli HBBF tarjoilee seitsemän pienpanimon voimin oluita Bastionissa heinäkuun alussa. Haminan Bastioniin rakentuu heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna Kymenlaakson isoin katettu terassi.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä olutfestivaali tuo paikalle seitsemän pienpanimoa ympäri Suomea. Mukana tapahtumassa ovat Hoppa Brewery Kuusankoskelta, Kanavan Panimo Vääksystä, Kotka Steam Brewery Kotkasta, Maku Brewing Tuusulasta, Takatalo & Tompuri Brewery Virolahdelta, Tornion Panimo Torniosta sekä Unison Brewing Company Joensuusta.

-Halusimme luoda matalan kynnyksen festivaalin, johon on ilmainen sisäänpääsy. Oluiden lisäksi tarjonnasta löytyy myös siidereitä sekä lonkeroa. Nälkä ei myöskään pääse yllättämään sillä mukana on useampi ruokayrittäjä. Molemmille päiville on myös tiedossa livemusiikkia ja siitä vastaavat Jarmo & Toni Duo, Duo Minna ja Juha, the Colsila sekä The Bookie Mooses. kertoilee yksi tapahtuman puuhamiehistä, Takatalo & Tompurin yrittäjä Mikko Suur-Uski.

HBBF tapahtuma on avoinna sekä perjantaina että lauantaina klo 14-00. Klo 18 jälkeen alueelle on K-18 ikäraja. Haminan Kaupunki on lisännyt ylimääräisiä bussivuoroja Kotkaan.
Olutfestivaali Haminan Bastionissa 7.–8.7.
Tapahtumasta löytyy lisätietoa verkkosivuilta www.hbbf.fi

Lähde. HBBF tiedote