Olutkellari: Evil Twin I Always Felt Closer to IPAs Than I Did to People

Evil Twin I Always Felt Closer to IPAs Than I Did to People
Kesälomalla tuli testailtu useampikin toimiva makukokonaisuus ja näitä on tarkoitus käydä läpi tässä syksyn pimeneviä iltoja odotellessa. Loman makumatkat sukelleltiin hyvin pitkälti sameissa vesissä eli trendikästä tavaraa oli testissä verrattaen paljon. Tai ainakin siltä se äkkiseltään tuntuu.
Evil Twinin hienoon törpökkään pakatun oluen nimeen on osittain helppo samaistua, ainakin jos sen kesäiltana mökkilaiturin rauhassa erehtyy korkkaamaan. Tuotakin piti tietty kertaalleen testata, kun kotioloissa suoritettu ensitutustuminen osoittautui lisähankintoja tukevaksi.
Evil Twin I Always Felt Closer to IPAs Than I Did to People
I Always Felt Closer to IPAs Than I Did to People on tosiaan samea, kahteen kertaan Galaxyllä, Citralla, Simcoella ja Falconer’s Flightilla kuivahumaloitu IPA. Nuorison diipadaapaa vieroksuvia vanhanliiton jyyriä puistattava DDH siis mainittu ja siitähän aiheen (kai) hieman rennommin ottava IPA-kansa tykkää. Myyvä kirjaintrio meikäläisenkin kohdalla -—  koska, onhan se…

Valmistaja kehuu humalaa käytetyn tonneittain ja miksipä sitä isommin kyseenalaistamaan – kyllähän sitä makutestin perusteella ihan riittävästi nimittäin löytyy. Oluesta on aiemmin ollut tarjolla hivenen vahvempi 9-prosenttinen versio, mutta itselle tämä seiskapuolikas on huomattavasti houkuttelevampi lukema. Toimii, nääs.

Evil Twin I Always Felt Closer to IPAs Than I Did to People
Vaalea, kauniin keltainen ja samea olut hurjan kauniilla vaahdolla. Tuoksu on valloittava. Vaaleaa trooppisuutta ananaksen, mangon ja passionin sävyissä, pirteää sitrusta ja tuoretta havua. Hyvin aromaattinen.
Maku toistaa tuoksua ja tarjoaa kohtalaisen, greippi-havuisen loppupuraisunkin, joka tahdittaa pitkää jälkimakua. Mango-ananas-smoothie on maussa vähäisemmin esillä aromaattisen sitrusmehun ja greipinkuorisen tuulahduksen pyyhkiessä suuta raikkaudellaan. Mukana kulkee tuo mainio havuisuus. Nyt on hyvä, ai että.
Pisteet: 41/50