Olutpostin olutkoulu 18.3 peruttu!

Olupostin 18.3 Olutkoulu on peruttu tältä erää koronaviruksen takia. Muista 9.4 ja 22.4 pidettävistä Olutkouluista ilmoitamme myöhemmin.

”Hyvin alkanut lipunmyynti tyssäsi viime viikolla kuin seinään. Nyt mennään ihmisetn terveys edellä ja mietimme kuinka voimme tukea kaikkia juoma-alan toimijoita tässä tilanteessa.  Toivotamme kaikille voimia. Yhdessä tästä selvitään” toteaa Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen.

 

OLUTPOSTIN OLUKOULUT

Olut on nykyisin lähes jokaisen huulilla mutta mistä tässä jalossa juomassa on kyse? Olutpostin elämyksellisissä olutkouluissa käydään läpi oluenmaistelun perusteet ja saadaan vastaukset mm. seuraaviin kysymyksiin; Mikä tekee oluesta oluen? Mitkä seikat vaikuttavat oluen väriin, makuun, tuoksuun ja vahvuuteen? Mitkä ovat yleisimmät oluttyypit?

Tutustumme myös raaka-aineisiin ja valmistusprosessiin sekä kerromme oluen ja ruuan makujen yhdistämisestä. Olutkoulussa maistamme neljää eri tyylistä olutta.

  • Craft Pils
  • IPA 
  • Blueberry Sour
  • Vaihtuva Limited sarjan tuote

Olutpostin olutkoulun vetäjä Juha Sinisalo toimii olutmestarina Perhon Panimolla ja on erikoistunut kouluttamaan niin oluesta kiinnostuneita harrastajia kuin alan ammattilaisia. Juhan rennot ja elämykselliset esitykset ovat saavuttaneet suuren suosion. Juttu lentää, screenillä olevat esimerkit avaavat aihetta ja asiaa riittää. Kesto noin 1,5 tuntia.

Jokaiselle osallistujalle myös: Olutposti-lehti, kangaskassi sekä Olutkoulutodistus.

Olutpostin olutkoulut (klikkaa linkkiä)

Kuvassa mies kurkistaa humalapehkon takaa.

 

TASTING FINLAND

Tasting Finland on kotimainen alkoholilain mukainen tasting- ja matkailupalveluiden maksu- ja markkinointipalvelu. Palvelu toimii kuten normaalit lippukaupat verkossa. Asiakas tilaa haluamansa tuotteet, saa pääsylipun sähköpostiinsa ja käyttää ostamansa tuotteen. Tällä hetkellä myynnissä on panimovierailuja, tastingeja sekä olutkouluja. Pian mukaan joukkoon saapuvat pääsyliput eri festivaaleille ja tapahtumiin. Ravintoloille ja tapahtumille palvelu on helppokäyttöinen ja tehokas tapa myydä lippuja ja saada näkyvyyttä oikeille kohderyhmille. Tasting Finlandin käytössä viestintään ja markkinoitiin ovat Olutpostin kanavat ja parasta aikaa on rakenteilla myös kattava verkosto eri organisaatioiden sekä matkailu-alan toimijoiden parissa.

Palvelun ikäraja on 18 vuotta. Myyntipaikkojen henkilöstö tarkistaa asiakkaan iän tarvittaessa.

Lisää tietoa mukaan haluaville yrityksille ja toimijoille saa lähettämällä  sähköpostia osoitteeseen tasting@tastingfinland.fi otsikolla ”Tasting Finland tiedustelu”, tai soittamalla meille (050 9100 655 tai 0500 577 089). Tarjolla lisätietoa järjestelmän toiminnasta, taloudesta sekä muusta oleellisesta.