Olutposti ja sen kumppanit aloittavat tukitoimet ravintoloille

Pandemia on kohdellut kaltoin ravintola-alaa. Olutpostin päätehtävänä on levittää rikkaan juomakulttuurin sanomaa ja auttaa samalla ystäviään. Näin ollen Olutposti aloittaa ravintolakumppaneidemme tukemisen toteuttamalla kattavan viestintä- ja mainoskampanjan kaikilla Olutpostin kanavilla sekä muissa julkaisuissa.

Helpottaakseen ravintola- sekä panimokumppaneiden toipumista pandemia-ajan aiheuttamasta taantumasta, Olutposti muuttaa vuoden 2021 Oluttutkan ylläpitomaksun, markkinoinnin sekä tilattujen lehtien maksamisen vapaaehtoiseksi. Tavallisen alkuvuoden maksun sijasta ravintolakumppanimme sekä panimomyymälät saavat vuoden viimeisen lehden mukana laskun, jonka voi maksaa tai vaihtoehtoisesti jättää maksamatta, jos olosuhteet niin vaativat.

”Meillä on ollut erittäin suuri huoli ystäviemme jaksamisesta ja mietimme, että kuinka voisimme auttaa. Pandemian ensimmäisen aallon saapuessa avasimme korvauksetta lahjakorttikauppoja ravintoloille sekä panimolle. Uusimme saman lahjakorttikampanjan myös viime vuoden lopussa. Nyt olisi jo päättäjien aika avata yhteiskuntaa ja auttaa niin ravintola- kuin tapahtumatoimialoja mahdollisimman paljon niin, että saadaan liiketoiminta taas rullaamaan kaikkein eniten kärsineiden kohdalla. Näin saamme itsekin nukuttua paremmin”, toteaa Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen.

Tästä näet kaikki, jotka ovat mukana talkoissa.

Katso videolta mitä maailman menosta tuumaavat Night People Groupin Antti Raunio ja One Pint Pubin Greta Oinonen.