Olutposti avasi lahjakorttikaupan verkkoon auttamaan yrityksiä

Olutposti tarjoaa oluen ystäville mahdollisuuden tukea paikallisia yrityksiä ja avaa maksutta kaikille halukkaille panimoille, olutmyymälöille ja ravintoloille lahjakorttimyynnin Tasting Finland -palveluun.

Olutpostin avaa ylläpitämäänsä Tasting Finland -lipunmyyntipalveluun lahjakorttituotteita koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan ajaksi. Palvelun kautta voi ostaa helposti lahjakortteja, jotka käytetään yritysten palveluiden maksamiseen seuraavan 12 kuukauden aikana. 

Kuvassa lahjakorttimyymälä verkossa

 

 

 

 

 

 

 

”Toiminnan tarkoituksena on tarjota apua yrityksille jotka kamppailevat koronaviruksen aiheuttaman ahdingon kanssa. Haluamme osallistua yhteisiin talkoisiin ja yrittää osaltamme välttää taloudellista kriisiä. Rajusti tilanne iskee tännekin, mutta mielestäni nyt on aika ajatella laajemmin koko yhteisöä”, toteaa Olutpostin kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen.

”Muitakin suunnitelmia kyllä on, mutta tässä ensivaiheessa avaamme lahjakorttituotteita sitä mukaa kun ehdimme. Jokaisen asiakkuuden perustaminen vie hetken ja lisää tukitoimisuunnitelmiakin on kehitteillä. Eihän tämä mikään kokonaisratkaisu isoon ongelmaan ole, mutta tuntuu siltä, että toimettomuus ei ole tällä hetkellä oikea tapa suhtautua tilanteeseen”, jatkaa Hyttinen.

”Toivon myös, että valtiovalta ymmärtäisi tilanteen ja sallisi mietojen alkoholijuomien etämyynti- ja kotiinkuljetuspalvelut kaikille panimoille, ravintoloille ja kaupoille karanteenijakson ajaksi”.

Kuvassa nyrkki ja tekstiä

 

 

 

 

 

 

 

Lisää tietoa mukaan haluaville yrityksille ja toimijoille saa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tasting@tastingfinland.fi otsikolla ”Tasting Finland tiedustelu”, tai soittamalla meille (050 9100 655 tai 0500 577 089). Tarjoamme lisätietoa järjestelmän toiminnasta, taloudesta sekä muusta oleellisesta.

Olutposti toivottaa voimia kaikille teille ja tästäkin selvitään yhdessä!

Allekirjoita myös adressi Oluen etämyynti ja kotiinkuljetus sallittava!

Olutposti kiittää olutkulttuurin ystävää Alaska Markkinointi Oyn Art Director Pauli Kososta joka auttaa Olutpostia ja kaikkia alan toimijoita tuottamalla meille grafiikkaa kampanjoihin kaikkien kiireidensä ohella!

tilaa olutposti mainos