Olutposti media Oy laajentaa palveluitaan viestintään ja markkinointiin

Olutposti media Oy laajentaa palveluitaan tiedottamiseen ja markkinointiin ottamalla edustukseensa juoma- ja HoReCa-alaan keskittyvän Tiedotuspalvelu.fi:n viestintä- ja markkinointipalvelut.

”Kun ryhdyin Olutpostin kustantajaksi, hyppäsin olutmedian rattiin suoraan mainos- ja markkinointipuolelta. Tuolloin laitoin ”telakalle” odottamaan oikeaa aikaa Tiedotuspalvelu.fi:n, juoma- ja ravintola-alaan keskittyvän palvelun. Olemme taustalla kehittäneet Tiedotuspalvelua vastamaan tämän ajan vaatimuksia varsinkin kohderyhmien kohdalla. Meillä on nyt omat erittäin kattavat kanavat julkaista tiedotteita uusitun alalle suunnatun medialistan avulla. Käytössämme on ennen kaikkea kattava B2B-lista jolla tavoitamme asiakkaiden halutessa—  merkittävän määrän ravintoloitsijoita, kauppojen sisäänostajia, jakelijoita, alan bloggareita sekä yleensä kohderyhmiä joilla on merkitystä toimialalla”, toteaa Olutposti median kustantaja Jari ”cyde” Hyttinen.

Olutposti media Oy haluaa palvella toimialaa kokonaisvaltaisesti ja pilotoi parasta aikaa kumppaneidensa kanssa myös Tasting Finland -palvelua, jonka kautta kuluttajat voivat ostaa lippuja maistatuksiin ja vaikkapa panimo- ja tislaamokierroksiin. Samalla Tasting Finland konsultoi tarpeen mukaan asiakkaitaan tapahtumien sisällöntuotannossa, viestinnässä ja markkinoinnissa.

Kaikki palvelusta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä meihin asiakaspalvelu@tiedotuspalvelu.fi tai soittamalla numeroon 0500 577089.