Olutpostin Oluttutka

Valtioneuvoston  mukaan ravintolat ovat suljettuna toukokuun loppuun asti. Valtioneuvosto hyväksyi esityksen tänään. Myös tasavallan presidentti Sauli Niinistö on vahvistanut majoitus- ja ravitsemistoiminnasta annetun lain väliaikaisesta muuttamisesta.

Esityksessä lukee, että; ”Ravitsemisliike ja siihen kuuluvat sisä- ja ulkotilat on pidettävä suljettuina asiakkailta vaikutuksiltaan erityisen vakavaa suuronnettomuutta vastaavan hyvin laajalle levinneen vaarallisen tartuntataudin aikana niillä alueilla, joilla se on välttämätöntä tartuntataudin leviämisen ehkäisemisen kannalta”

Ravintolat pysyvät siis kiinni peräti kaksi kuukautta. Säädös ei koske juoman ja ruuan myymistä ravitsemisliikkeestä muualla nautittavaksi. Samoin se koske henkilöstöravintoloita.

Olutpostin suosittuun Oluttutka -karttapalveluun on tullut  lisää uusia kohteita. Tutka näyttää kartalla ja listattuna kaikki Olutpostin kumppanuusravintolat sekä -panimot sekä auttaa niin matkailijoita kuin paikkakuntalaisiakin suunnistamaan paikalle.

Kuvassa suomen karttaRuoka ja juoma ovat tulleet yhä tärkeämmäksi motivaatiotekijäksi matkakohteen valinnassa: 80 %:n mielestä kohteen kulinaarinen aktiviteetti tai vetovoima on vaikuttanut tietyn kohteen valintaan. Booking.comin tutkimuksessa kolme neljäsosaa matkailijoista haluaa matkustaa seuraavalla matkallaan johonkin ruoastaan tai juomastaan tunnettuun matkakohteeseen. Milleniaalit (18–34-vuotiaat) ovat eniten kiinnostuneet yhdistämään ruokaa ja matkailua. Heistä 79 % haluaa matkustaa gastronomisista nautinnoista tunnettuun kohteeseen. (www.businessfinland.fi)

Kuuntele tästä Jano Podcast Kannattaako oluen perästä matkustaa?

OLUTTUTKASSA NYT MUKANA:

FORSSA

ESPOO

HAILUOTO

HEINOLA

HELSINKI

HOLLOLA

HYVINKÄÄ

HÄMEENLINNA

  • Kummeli — Raatihuoneenkatu 16-18, 13100 Hämeenlinna

JOENSUU

JYVÄSKYLÄ

KANKAANPÄÄ

KAUNIAINEN

  • Moms — Promenadi 1, 02700 Kauniainen

KEMIÖNSAARI / KIMITOÖN

KITTILÄ

KOTKA

KOUVOLA

KUOPIO

LAHTI

LAITILA

LAPPEENRANTA

  • Birra – Kauppakatu 27, 53100, Lapeenranta
  • Lappeenranta Spa — Ainonkatu 17, 53100 Lappeenranta
  • Teerenpeli — Kauppakatu 28, 53100 Lappeenranta
  • Tuju – Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta

LAPUA

LOVIISA

MIKKELI

MÄNTSÄLÄ

MÄNTYHARJU

NOKIA

NURMIJÄRVI

ORIMATTILA

OULU

PORI

PORVOO

RAASEPORI

RAUMA

ROVANIEMI

SALO

SAVONLINNA

SEINÄJOKI

SOTKAMO

TAMPERE

TORNIO

TURKU

TUUSULA

UUSIKAUPUNKI

VAASA

VANTAA

VIROLAHTI

VIRO

Olutpostin Oluttutkalla näkyvät kumppanuusravintolamme sekä panimokumppaneiden myymälät. Suunnista tuopilliselle klikkaamalla kuvaketta jonka takaa löytyvät ravintolan/panimomyymälän yhteystiedot ja linkki verkko/Fb-sivuille. Haluatko ravintolasi tai panimomyymäläsi kartalle? Tiedustelut sähköpostiosoitteeseen olutposti@olutposti.fi