mainos
hartwall mainos

Olutpostin uusi kanava on MAISTING!

Hyvät naiset ja herrat…saammeko pahoitella – Tässä on MAISTING!

Olutposti aloittaa ystäviensä kanssa uuden sarjan nimeltään MAISTING!
Ensimmäisessä Maisting-testissä Maku Brewing -repertuaari 2020 osa 1. Seuraava osa 2. julkaistaan ensi perjantaina. Jatkossa jokainen uusi  jakso ilmestyy Olutpostin verkossa aina perjantaisin klo 14.00.

Mikä MAISTING ?
Maistingin juuret ovat syvällä maltaissa ja rakkaudessa ihaniin oluisiin. Olemme järjestäneet omia amatööritastingeja ja osallistuneet ammattilaisten järjestämiin tastingeihin useamman vuoden ajan, mutta sitten saapui koronavirus joka sulki olutravintolat, ajoi pienpanimot ahdinkoon ja synkisti kansakunnan mielet.

Maistingin-sedät päättivät kääntää tilanteen posaksi ja perustaa kotimaisten oluiden tasting-kanavan jossa herkutellaan panimovelhojen mainioilla oluilla etänä. Tavoite on paitsi pitää hauskaa, mutta myös tukea pienpanimojen toimintaa ja jakaa heidän maltaista ilosanomaansa ympäri Suomen. Tyylikeinoksi valikoitui se ainoa mikä osataan, eli semi-mauton ja älyvapaa huumori.
Laatustandardia Maisting-meiningeissä siis ylläpitävät lähinnä hyvät oluet – eivät niinkään maistelijat…

Maisting Klassickossa nostetaan karvahattua ja mallasmaljaa olutmaailman suurille ikoneille. Klassicko on ulkomaailmasta eristyksissä elävän Setä Maistingin oma virtuaalinen horinapalsta jossa viikottaiset fudistreenit ovat vaihtuneet epäloogisiksi ja polveileviksi tajunnanvirtamonologeiksi joissa ylistetään hall of fame -mallaslegendoja.

Pidetään mielet virkeinä, kiitos ja anteeksi!

Rakkaudella, 
Setä Maisting & Kumppanit
Uusi MAISTING! jakso Olutpostin verkossa aina perjantaisin klo 14.00
Olutpostin kampanjabanneri