mainos
mainos

Olutta olutta: Adelbert’s, Austin, 7.5.

Turhaa kävelyä puoli kilometria kun en huomannut aidassa olevaa aukkoa pihan perällä. Kuudelta paiste ei ole kuitenkaan enää edes kuuma, pikemminkin miellyttävä Oskarin jääkaapin jälkeen, mutta enemmän vain aikaa tuhraantuu.— 

Adelbert’s auki seitsemään, kuudessa maisteluannoksessa tekemistä 45 minuutissa. Sekava systeemi omine laseineen, kaksine jonoineen ja rannekkeineen. Jotain rahaa saa takaisin kun tuot lasin ja rannekkeen tiskille. Ehkä. Minä pidin lasin.

Yleisvaikutelmana neljän oluen jälkeen tämä panimo todella välttelee humalaa. Belgialaistyylinen makeus kaikissa oluissa, kevyemmissä se toimii ok, ainakin vaihtelua jenkkihumaloituihin,mutta tripelissä mennään aika liimaisen makeisiin ulottuvuuksiin, tässä kaipaisi humalan puraisua.

Travelin’ Man, belgi-ipa oli pakko ottaa. Ei tässäkään katkeroa ole kummoisesti, ei mitään puraisua, aromissa on makeaa saippuaa, mutta lopussa pientä täyteläistä pistoa, jos jaksaa hakea.

Valitettavasti läheinen Austin Beerworks meni kiinni Adelbertsin tapaan seitsemältä, pakko päättää kierros tähän. ABW:n oluita ainakin saa Austinissa joka paikasta, joten juoksutahtia bussipysäkille näitä teksasilaisia jalkakäytäviä.