Olutta olutta: Jester King, Texas, 6.5.

Panimokierroksen varsinainen kohde toisena. Valtava, viihtyisä piha-alue osittain varjoisassa rinteessä. Yksi lato pizzapaikalle, toinen panimoravintolalle ja todella pienelle baarille, joka toimii lähinnä jonotustilana. Tilassa on myös pari jääkaappia paikalla juotaville pulloille, joita ei saa ostaa mukaan. Mukaan ostettavat pullot myydään erillisestä kojusta, jossa kaupan oli vain vajaa kymmenen omaa olutta ja pidempi lista kollaboraatio- ja vierailevia oluita. Ei Wicked Weediä, jonka kanssa Jester Kingillä meni aiemmin tällä viikolla sukset ristiin omistusosuuden siirryttyä AB Inbeville.

Pihalle asti ulottuva jono paikanpäälle juotavalle oluelle ei ole kovin kätevä, vähintään puolen tunnin jonotus joka kerta kun haluat täydennystä. Meille on onneksi varattu valmiiksi pullot Kvassia sekä Colonel Tobyä kevyemmästä päästä ja äkäisempänä Funk Metalia. Kierroksen porukka ei ollut suurempia olutharrastajia, osa oli vain juopumassa, joten Funkki ei uponnut todella erikoisella tyylillään. Olut ei ole ihan kitattavaa happamassa luumuisessa savuisuudessaan. Tosi hyvin kyllä saatu elementit tasapainotettua, edes savuisuus ei pompannut liikaa esille kuten tyypillisesti. Tätä oli useampi pullo varattuna, ja lopulta yksi jäi korkkaamatta, jonka kierroksen vetäjä ystävällisesti lahjoitti minulle. Ostin itsekin pari pulloa mukaan, Le Petit Princen ja Mad Megin. Super Ultramega Hyperforce olisi kiinnostanut sekin, mutta 1,5l pullo on naurettavan raskas ja typerä lentokoneessa kuljetettava. Saattaa olla että pikku prinssikin on tuhottava ennen kotimatkaa.

Kuulemma kysytyimpien hedelmäoluiden julkaisupäivinä jono muodostuu paikalle heti aamukuudelta, ja pullot on myyty loppuun jo puoliltapäivin. Jos silloin sattuu satamaan niin ei voi mitään, paikassa ei juuri ole katettua tilaa joten kastuminen on varmaa. Sekään ei kuitenkaan hillitse jonottajien määrää, todella kysyttyä kamaa ne ovat.

Pihalla puusto varjostaa pöytiä sopivasti ja tilaa on melko paljon väkimäärästä huolimatta. Hieman markkinafiilis tästä kuitenkin jää kun porukkaa parveilee siellä täällä ja kaikkea saa jonottaa. Vireisessä pöydässä porukka pelailee Settlers of Catania ja syövät hyvännäköistä pizzaa, joten kyllä joku osaa ottaa tämän rennostikin. Meillä matka jatkuu melko pian eteenpäin, omaan tahtiin olisin todennäköisesti ollut pidempään, mutta tuskin kovin montaa kertaa olisin silloinkaan jaksanut jonottaa.