mainos

Olutta olutta: Last Stand, Texas, 6.5.

Tänään ohjelmassa minibussikiertoajelu muutamaan Austinin laidalla sijaitsevaan panimoon, joista ensimmäisenä Last Stand. Tunnin ajelu ruuhkassa Austinin läpi oli tylsän hidas, vasta loppumatkasta maaseututeillä pääsi ajamaan. Panimoravintola väsätty puolikaaren muotoiseen halliin, jossa ei panimolaitteisto, ne kai jossakin toisessa samanlaisista halleista. Ulkona paljon varjoisaa tilaa, porukkaa on, mutta hyvin mahdutaan istumaan vajaan parinkymmenen hengen joukolla.

Kahdeksan omaa olutta hanassa, pari tummaa, pari belgia, ipoja ja skottiale. Yllättävän kivaa tavaraa, parhaaksi nousi neipa-samea Fitzhugh Ipa, herkullisen hedelmäinen ja kepeää. Kirkkaampi Smash Citra oli vähän mineraalisempi tapaus, mutta ei huono sekään.

Valitettavasti tölkkitavarana Fitz oli loppunut, sitä olisin ostanut sixpackin mukaan.

Terassilla bändi virittelee jo, mutta eivät ehdi aloittaa ennen kuin meidän aikataulu vaatii etenemistä. Panimon vieressä jokin tislaamo, ja samassa pihapiirissä myös siideritalo. Paljon siis näkemistä ja maistamista tässä varmän vähön Jester Kingin varjoon jäävässä paikassa, piipahtamisen arvoinen paikka.