Olutta olutta: Oskar Blues, Austin, 7.5.

Teollisuushallit jatkuu, nyt sisäänkäynti hallin takana hankalammin kävelijälle.— 

Erikoinen panimoravintola, valtavan korkea halli, josta puolet pyhitetty esiintymislavalle ja sen pöydille/tilalle tanssia. Tänään bändi ilmeisesti juuri lopettanut ja roudaamassa kamoja pois. Levymusiikki on vahvasti kantria.

Pihalla muutamia pöytiä, ihan ok paikka, mutta vähän feikiltä tämä teksasteksas tuntuu koloradolaispanimolta. Ilmastointi ihan älyttömän tehokas, jos täällä ei niska mene jumiin niin olet onnekas, pakko paeta ulos lämmittelemään.

Hanassa ei ihmeellisiä, Fuglin otin Barksilla, mutta se oli virhe. Aivan hirvittävöö eksoottista, tequilaviinaista hedelmäisyyttä. Onneksi jälkimaussa se laimenee, mutta ei tästä voi tykätä.— 

Muuten oluita saa 4oz, 10oz ja 16oz annoksina, joten koko valikoiman voi hoidella helposti. Beerito on todellineb yllättäjä, odotin laihaa meksikolageria, mutta sain tummahkoa karamellista ja toffeista, todella puhdasta lageria. Hyvää tavaraa, monimuotoista näin kevyeksi. Parliament Dunkeldelic on ilmeisesti Austinin panimoravintolan spesiaali. Ruisleipäistä maltaisuutta asiaankuuluvalla makeudella, hyvää tämäkin, nimestä luulin dunkelweizeniksi, mutta tämä olikin todella tyylikästä tummahkoa lageria, en panimolta odottanut tällaista hillittyä otetta.