Olutta olutta: Ship & Mitre, Liverpool, 11.7.

No nyt päästiin brittipubitunnelmaan sisääntulotien toisella puolella. Tämän paikan juttu on jonkinlainen laiva, heti sisään tullessa eteisessä on ruori, sisällä punaista puuta ja messinkisiä kaiteita – jonkinlaisen sisävesiristeilyn tunnelmaa 70-luvulta. Saarekebaari, jonka ympärillä on puupaneelia ja loosheja useammassa huoneessa.

Olutvalikoimassa on monenlaista, mutta mannereurooppafokuksella: saksalaisia, belgejä, tsekkejä, brittiriiliä, modernia craftia. Jopa omia(?) oluita caskissa, joiden hinta yllätti edellisen paikan 3.50—£ kolmanneksien jälkeen: 1.50—£ on aika naurettava hinta puolikkaasta. Pullolistassa pitkästi belgiklassikoita ja erityisesti saksasta on vaikka mitä: dunkelit, altit, parikymmentä pilsneriä, kellerbierit ja vehnät.— 

Kiersin lopulta paikan takaosaan, baarin toiselle puolelle, jonne craft kegit oli piilotettu. Beavertownia, Heavy Industryä, Magic Rockia, Goose Islandia yms. Kaksitasoinen takahuone kätki myös valtaosan porukasta, ja kaikki tekee pikkuhiljaa lähtöä, ollaanhan briteissä, missä pubit sulkee klo 23.

Hyvin vähän tullut vastaan walesilaisia oluita, Brainsin joku on ollut Prismoissa ja Celt Experienceä on tullut vastaan, mutta täällä Heavy Machinery on itselle uusi panimo. Liverpoolistahan on vain poronkusema Walesiin, joten ei ihme. Melko kiva, toffeinen 77 Ipa jätti hyvän ensivaikutelman panimosta, ottaisin kegistä vielä Chinese Burnin, mutta sulkemisaika.