mainos

Olvi American Mild Wheat ALE 2,5 % vastaa terveystietoisten oluen ystävien tarpeeseen

Olvi tunnisti jo neljä vuotta sitten maailmanlaajuisen terveys- ja hyvinvointimegatrendin ja vastasi siihen tuomalla markkinoille hyvin aromikkaat matala-alkoholiset erikoisoluet.

Sarjan ensimmäinen, OLVI Hi-Hop Mild IPA 2,5 %, valittiin Suomen parhaimmaksi saunaolueksi vuonna 2021. Kaksi vuotta myöhemmin lanseerattu OLVI Rye Mild NEIPA 2,5 % voitti Suomen Paras Olut 2021 -kilpailussa kilpasarjansa parhaana  matala-alkoholisena oluena. ** Tarjotakseen kuluttajille vaihtelua ja kehittääkseen ykkösvahvuisten  erikoisoluiden markkinaa, Olvi tuo nyt pidettyyn tuoteperheeseen lisäarvollisen uutuuden.

OLVI American Mild Wheat Ale 2,5 % on vaalea suodattamaton, pastöroimaton, täysmaltainen ultra-low alc. American Wheat Ale, jossa on jopa yli 50 % vehnää. Maultaan se on sitruksinen, helposti juotava ja keskikatkeroinen (EBU 35) olut, joka on  kuivahumaloitu amerikkalaisilla Ekuanot-, Talus- ja Loral-humalilla. Talus tuo sen makuun mm. verigreipin, sitruunankuoren, pihkan ja trooppisten hedelmien aromeja.

Tämä uudella hiivalla valmistettu maukas olut sopii hyvin esim. miedon goudan, sinihome- tai vuohenjuuston kera. Juuston suolaisuus korostaa tämän uutuuden hedelmäisiä aromeja, samalla kun oluen amerikkalaisilla humalalajikkeilla luodut sitrusten ja trooppisten hedelmien aromit keventävät juuston rasvaisuutta. Tämä amerikkalaistyylinen vehnäolut sopii myös ruokasalaattien ja grilliruokien kanssa ja on parhaimmillaan hyvin viileänä, 4-7-asteisena. Uutuus on pakattu 0,5L värikylläiseen tähtikuvioiseen tölkkiin.

Lähde: Olvi tiedote