mainos

Olvin juomat Finnairin valikoimaan

Suomalaiset Finnair ja Olvi ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Syyskuusta alkaen Finnairin lennoilla on saanut kotimaisen Olvin juomia. Valikoimasta löytyvät Sandels, Olvi IPA ja Fizz-siideri. Olvin juomat ovat tarjolla myös Helsingin lentoaseman Finnair lounge-tiloissa. Lennoilla tarjolla olevat juomat voivat vaihdella eri reiteillä.

maisema

Olvin tuotantotilat Iisalmen Luuniemessä

Finnairin tarjoamissa tuotteissa maistuu erityisesti pohjoismainen raikkaus. Siksi juomatoimittajankin valinnassa painottuu erityisesti suomalaisuus.

”Finnairissa arvostamme puhtaita makuja, laadukkaita raaka-aineita ja vastuullisuutta. Arvomaailmamme osuu Olvin kanssa yhteen ja näin juomatoimittajan valinta oli meille helppo”, kertoo Finnair Kitchenin toiminnasta vastaava johtaja Marika Nieminen.

Vastuullisuus on valinnassa erityisen tärkeää. Muun muassa Olvin käyttämä sähkö on Suomen Luonnonsuojeluliiton hyväksymää sertifioitua EKOenergiaa ja tuotannossa tarvittava lämpö ja höyry tuotetaan omassa biomassatoimisessa, uusiutuvalla energialla toimivassa lämpölaitoksessa.

”Olvi-konsernin tuotteita viedään tälläkin hetkellä noin 50 maahan. Uskomme, että yhteistyö Finnairin kanssa ja sen tarjoama näkyvyys tukee myös vientimme kehitystä”, kertoo Olvin markkinointijohtaja Olli Heikkilä.

Lähde ja kuva: Olvi