mainos
mainos

Orchard Thieves -siideri toi Provinssiin salaisen baarin

Hartwall ja Orchard Thieves pystyttivät Provinssi -festivaalialueelle salaisen baarin, johon löysi tiensä seuraamalla siiderin etiketin ketun jättämiä jälkiä.

Vihjeitä oli mahdollista löytää eri puolilta festivaalialuetta ja ketun kuvalla varustetut kyltit ohjasivat baarin suuntaan.

”Uteliaimmat ohikulkijat huomasivat esimerkiksi omenakorin, jonka jokaisessa omenassa oli salaisesta baarista vihjaava tarra. Eri puolille aluetta ripustetuista julisteista löytyi myös puhelinnumero, johon soittamalla sai vinkin sijainnista”, kertoo Janiina Gustavsson, Orchard Thieves -siiderin tuotepäällikkö.

Vihjeiden avulla perille löytäneitä odotti metsän keskelle rakennettu siideribaari.

”Nykyaikaiselta eturivin festivaalilta osataan jo odottaa vuosittaista uudistumista ja kehittymistä useilla eri osa-alueilla. Jos haluamme menestyä ja erottua massasta, on odotukset ylitettävä ja tarjottava myös jotain sellaista, mitä festarikävijä ei osaa toivoa tai odottaa. Orchard Thievesin salabaaritoteutus lossiyhteyksineen tuki erinomaisesti tavoitteitamme – salabaari avasi uuden osan festivaalialueesta kävijöille tarjoten tunnelmallisen ja tuoreen ympäristön piilossa esiintymislavojen massoista”, kertoo Provinssin festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

Lähde: Hartwallin tiedote