mainos

Paleface sai nimikko-oluen

Suomalaisen hiphopin suurmiehelle oma holiton olut.

Nilkko Brewingin tuottama Paleface – Non-Alcoholic Pale Ale 0,5 % on valmistettu suomalaisesta viljasta. Oluen humaloinnin takaa löytyvät Amarillo ja Nelson Sauvin -lajikkeet. Raikkaasta mausta voi löytää makeaa, viipyilevää sitruksisuutta, greippiä ja trooppista hedelmäisyyttä. Oluen tuoksussa on myös vivahde appelsiinia. Mallasrunko ja kestävä vaahto tuovat miellyttävän ja pehmeän suutuntuman.

Paleface on suomiräpin elävä legenda, joka julkaisi uuden albuminsa Autofiktion 24. maaliskuuta 2023. Ajankohta uuden raikkaan, sekä mausta tinkimättömän juoman julkaisemiseksi on otollinen, sillä albumin kappaleella ”Väinämöinen” räpätään: “Mullon on OG -status, pullollinen holitonta”.

pulloja

“Olen etsiskellyt jo vuosia täydellistä alkoholitonta pale alea ja mielellään kotimaista sellaista. Totesimme Nilkon jätkien kanssa, että sellainen on ilmeisesti tehtävä itse! Panimon väki tarttui haasteeseen pieteetillä ja lähdimme tuotekehittelemään olutta, jossa on makua ja parhaiden craft-oluiden baittia. Yhdistelemällä laadukkaimmat mahdolliset raaka-aineet ja intohimoisen pienpanimon osaamisen, syntyi erittäin hyvänmakuinen olut, joka on todellinen janonsammuttaja. Nyt puuttuu enää kesähelteet. Tässä on bisse joka käteen”, kertoo Karri ”Paleface” Miettinen.

“Todella siistiä päästä toteuttamaan Palefacen toiveiden tiimoilta olut. Tästä tuli todella maukas tuote alkoholittomien oluiden markkinoille. Tuotteen suunnittelu ja reseptin hiominen alkoi noin kaksi vuotta sitten, niin hienoa vihdoin päästä laittamaan holiton pihalle ja näkemään, mitä ihmiset ovat mieltä. Itse olemme erittäin tyytyväisiä tuotteeseen”, sanoo Nilkko Brewingin perustaja Iiro Heikkilä.

 

Lähde ja kuva: Nilkko Brewing