Panimo Hiisi avaa ravintolan ja olutmyymälän Jyväskylään

Panimo Hiisi avaa uuden ravintolan ja olutmyymälän Jyväskylään. Tarjolla ruokaa ja paikallisten kulttuuritoimijoiden yhteistyötä.

HIISI Taproom & Bottleshop  toimii tiiviissä yhteydessä Tanssisali Lutakon kanssa. Tarjolle on tulossa paikallisten pienpanimotuotteiden lisäksi kotimaisten ja ulkomaisten pientuottajien juomia ja ruokaa – sekä ns. “bottleshop” josta olutta ja oheistuotteita voi ostaa myös mukaan.

Mikko Makela seisoo– Aika on toki jännittävä ravintolan avaamiselle, mutta toisaalta meillä on huipputekijät mukana. Ravintolan avaamisella haluamme muistuttaa ihmisiä elämästä poikkeustilanteen jälkeen, ja toisaalta kantaa kortemme kekoon että tämä legendaarinen, punatiilinen kulttuurin pyhättö toimii Jyväskylässä jatkossakin vireänä, toteaa panimo Hiiden Mikko Mäkelä.

– Keväällä avaamme terassin ja oluet pysyvät helteelläkin priimakunnossa ravintolamme kokonaan viilennetyn juomavaraston voimin. Lutakossa on nyt kotimme, ja tästä tulee uniikki ravintola ihan koko Suomenkin mittapuulla. Olemme tiiviissä yhteydessä Tanssisali Lutakkoon, sekä ajatuksellisesti että fyysisen käytävän myötä. Tarkoitus onkin olla auki aina keikkailtoina, ja tarjota paikka “tankkaukselle” keikkailun lomassa, jatkaa Mäkelä.

HIISI Taproom & Bottleshop aukeaa Jyväskylän Lutakkoon perjantaina 27.11.2020. Ravintolan löytää Tanssisali Lutakon alakerrasta, Lutakonaukion puolelta. Ravintolassa on mahdollisuus järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia, kuten tastingeja, olut- ja ruokamenuja yhdisteleviä illallisia, sekä muita tapahtumia. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 80.

Lähde: Hiisi tiedote
Kuva: Juha Sinisalo

https://olutposti.fi/aateloi-itsesi-olutdiplomilla/