Panimoravintola Kukko avasi Laitilassa

Panimoravintola Kukko tarjoaa oluen lisäksi keittiömestari Aki Wahlmanin suunnittelemia street food -annoksia.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan pihaan rakentui kuudessa viikossa terassi ja terassin yhteyteen panimoravintola. Ravintolassa on tarjolla juomatehtaan oman valikoiman lisäksi laitilalaistaustaisen julkkiskokki Aki Wahlmanin suunnitteleman ruokalistan annoksia. Johtavana ajatuksena Laitilan malliin on tietenkin ekologisuus. Ruoan osalta tämä merkitsee lähituotantoa. Lihat, perunat, leivonnaiset, vihannekset ja juustot tulevat kaikki paikallisilta tuottajilta. Hampurilaisissa käytetty Black Angus -liha tulee läheiseltä Mustosen tilalta. Pihvikarja on saanut ravinnokseen panimon omaa mäskiä.

Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan toimitusjohtaja Rami Aarikka.

Terassi tarjoaa live-musiikkia viikottain ja sekä ravintolasta, että Wirvoitusjuomatehtaan tehtaanmyymälästä voi tehdä ostoksia myös mukaan.

Kuvat: Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

aikakausilehti