Paulaner Münchner Hell nyt saatavilla tölkkituotteena

Baijerin suurin panimo tunnetaan erityisesti laadukkaista vehnäoluistaan, jotka ovat olleet monien suomalaisten oluenystävien suosikkeja jo vuosien ajan.

Nyt Paulaner -panimon helles lager Münchner Hell 4,9 % on vihdoin saatavilla valtakunnallisessa jakelussa tölkkituotteena. Tämä maailmankuulu panimo sijaitsee Münchenissä ja on saanut nimensä italialaisperäisestä Paulan Pyhän Fransiskuksen veljeskunnan luostarista, joka perustettiin 1600-luvulla Müncheniin.

tölkki ja lasi

Panimon juuret juurtavat 1600-luvulle asti: ensimmäiset Paulaneriin liittyvät merkinnät historiankirjoissa löytyvät vuodelta 1634 ja tätä vuosilukua käytetään panimon perustamisvuodesta puhuttaessa. Näin pitkällä kokemuksella ei olekaan ihme, että Paulanerin oluet ovat huippulaatua.

Paulaner Münchner Hell on kirkkaan kullanvaalea ja perinteikäs saksalainen helles-lager. Rungossa käytetty Pilsner- ja Munich-maltaita, humalana toimii Hallertauer Tradition. Maussa puhdasta viljaisuutta, keksistä maltaisuutta, aavistus pehmeää makeutta. Tasapainoisen mieto humalointi tekee tästä oluesta miellyttävän ja helposti nautittavan. Münchner Hell on oivallinen janonsammuttaja ja soveltuu erittäin hyvin nautittavaksi mm. mietojen juustojen, kalaruokien, kana- ja kalkkunaruokien, mietojen makkaroiden ja pikkusuolaisten parina.

Paulaner Münchner Hell 0,5l tölkki on saatavilla Lidlistä, Alkosta ja hyvin varustetuista K-kaupoista.

Lähde ja kuva: Diamond Beverages