Savolaiset tuotteistivat pimeyden Helsingin keskustaan

Kaikkea sitä on nähty mutta nyt ei nähdä mitään sillä kuopiolainen RPS Bewing avasi ennakkoon ovensa medialle Elielinaukio 5:een.  Ravintolassa juodaan panimon mustaa lonkeroa pilkkopimeässä ja kuunnellaan kirjailija Antti Heikkisen kirjoittama mainio tarina. Voimme todeta, että kokemus joka kestää noin 20 minuuttia on sangen miellyttävä kaiken hässäkän keskellä. Katso video!

”Kehitimme mustan lonkeron Suomen säiden synkkiin hetkiin ja nyt kun säät eivät ole suosineet varsinaisesti päätimme luoda itse tuotteelle sopivat olosuhteet. Harva meistä Pohjolassa kasvaneista jaksaa tällaista valotykitystä jatkuvalla syötöllä. Jotta ei tavitsisi mennä yksin mennä vaatahuoneeseen tai kellariin lonkeroa litkimään, päätimme avata tällaisen pimeän baarin ihmisten arkea helpottamaan” toteaa panimon piällikkö Samuli Huuhtanen

No millainen tämä kokemus oli? Jos vaan jaksaa pitää suunsa kiinni seurassa niin hyvin on rauhoittava kokemus. Antti Heikkisen kirjoittama ja lukema noin 12 min kestävä tarina rullaa rennosti pimeässä huoneessa. Eli kuulokkeet päähän ja kännykällä QR-koodia perään alkaa juttu kuulua. Hienoa tässä on, että kokemus jossa ei ole varsinaista kokemusta osoittautuu kokemukseksi.

Pimeyden ruhtinaat savosta eli brädimanageri Janne Seppälä ja panimon piällikkö Samuli Huuhtanen. Hyö ovat myös panimon perustajia.

”Baarissamme toteutuu kyllä monen suomalaisen toive, voit olla samaan aikaan muiden kanssa, että tarvitsee puhua tai miettiä mitään” Huuhtanen miettii.

Pimeä baari sijaitsee Elielinaukio 5 ja kerralla baariin mahtuu 16 henkilöä. Kokemuksen hinta on 10 € sisältäen mustan lonkeron. Myös ryhmätilauksia on tarjolla ja kokemus on tarjolla myös englanniksi. Varaukset voi tehdä täältä : https://www.rpsbrewing.fi/pages/platform17

Teksti ja kuvat ja video: cyde