mainos

Pint and burger: Ace Corner ja Spitfire hanatavarana

Työnantaja tarjosi aterian. Itseasiassa se olin minä, joka ehdotti paikaiksi Ace Corneria, olihan burgeri ollut todella maittava. Se musta. Ottaisin sen taas.
Meillä oli ollut yksi vuoden raskaimpia työpäiviä ennakko-odotukseltaan, joka paljastuikin yllättävän kevyeksi ja vielä ilmainen lounas tämän jälkeen. Ei ole ilmaisia lounaita, sanotaan. Ehkä ei, tässäkin maksoin juomat itse.

Otin taas Black Ace burgerin. Se oli huonompi kuin viimeksi, aika selvästikin. Lieneekö johtunut siitä, että meitä oli noin 15 henkeä, jotka halusivat samaan aikaan burgerin, vai siitä että odotin liikoja. Viimeksi menin aika matalin odotuksin ja en pettynyt, päinvastoin. Pakko tiputtaa se listalta, vaikka paikkana Ace Corner on ihan huippu, Rikun kanssa paiskaa helposti juttua ja hän on joka kerralla ollut siellä, juttelee kuin kavereilleen. Hieno homma. Mene tänne, jos haluat ainutlaatuisen ympäristön, Spitfireä hanasta ja ystävällistä palvelua, paremman burgerin saat Lahdessa esim. Hellosta.

Paikka on itsessään nähtävyys

Meidän porukka on aika hyvä, olisin viihtynyt kenen vaan 2-3 henkilön kanssa tästä jengistä, mutta nyt koko porukan ollessa paikalla, homma meni työksi. Sitten äänekkäimmät pitivät puheenvuoroja. Kyseltiin loman jälkeisistä hommista pomolta. Aika paska fiilis tottapuhuen, näin näissä aina käy.
Yritin lieventää tappiomielialaa ottamalla yhden Spitfiren, vaikka olin jo päättänyt vetää setin alkoholittomana. Sen tein ja sain vielä Juhan tarjoamaan sen itselleni (vahinko… heheheh).

Spitfire hanasta oli pettymys. Se maistui mielestäni huonommalta kuin pullosta.

Kynnys ottaa Spitfire oli jonkinlainen, yleensä tällaisissa paikoissa, joissa menekkiä on lähinnä Karhulla, erikoisen hanaoluen ottaminen on riski, putket saattavat olla viikkokausia käyttämättä ja kasvaa vaikka mitä bakteereja. Olen 2 kertaa saanut pilalla olevan oluen (kumpikin kerta muuten Tampereella, terveisiä vaan). Nyt tästä ei ollut huolta, terve vaahto ja hyvä maku paljastivat heti oluen puhtauden, kiitokset henkilökunnalle, tämä ei ole aina itsestäänselvyys. En vain muuten vaan tykännyt, että hanaSpitfire olisi ollut sen kummempaa, tai oikeastaan edes pulloversion veroista. Ehkä tuo jäykkä työtunnelma laski makua.. olisiko muuten laskenut burgerinkin makua?

Kyllähän työporukassakin syö ennemmin kuin turpaan ottaa, mutta mielummin pienemmissä ryhmissä. Täytyy käydä Black Ace vetämässä vielä normiporukalla, jotta arvostelun saa kuntoon.