Pint and burger: Ruisripa (Teerenpeli)

Vaarallista, todella vaarallista. Meinaan se, että piti mennä kahville ja otinkin oluen. No, ei tuossa nyt mitään ihmeellistä ole, mutta jälkipuinti asiasta on se vaarallinen: kummassakin juomassa, pieni olut tai latte, on suunnilleen yhtä paljon kaloreita. Jos laitan latteen sokeria, se tuskin on olutta terveellisempikään… mitäs jos …. no, en jatka ajatusta. Mutta se on vaarallinen, varsinkin jos olet ajatellut vähentää oluen juontia.

Näin vanhan kaverini, hän on vanha ja myös tuttu yli 30 vuoden takaa. Käytiin Teerenpelissä parantamassa maailmaa yhden oluen ja tunnin ajan, kun Virasto oli kiinni. Kohtalaisen leppoinen sessio, kuten aikajänteestä huomaatte.
Itse tapaaminen oli hauska, ihmisiä joiden kanssa on ollut yläasteella samalla luokalla, on näin viiskymppisenä jotenkin hassu tavata. Jotkut ovat ihan erilaisia, jotkut taas hyvinkin lähellä sitä maailmaa, mitä itse edustan. Peruskoulun tasapäistämismallissa olimme kaikki vain tiiliä muurissa, nyt vuosien kulkiessa, olemme muuttuneet… no kukin miksi on.

Itse olueeseen. Ruisripa. Tumma, ei minusta lainkaan IPAmainen, Pale Ale on näissä aina hauska vitsi, niinkun jossain muualla todettiin, mutta näinhän se on. Maku ei mitenkään häiritsevä, ei silti mitenkään erinomainen, täysin neutraali. Jälleen muistutan että se neutraali ei meikäläiselle ole Koffin kolmonen, vaan joku perusale. Ei mitään pahaa sanottavaa, vaan ei hyvääkään.

Siinä se on London Priden vieressä.

Siinä ekalla tämän kevään terassioluella… hetkinen, minkä kevään? Kesähän nyt on. Jotenkin lasken että on kevät, kun säät ovat mitä ovat. No, kuitenkin siinä ekalla terassioluella istuessa katselin vastapäistä työmaata. Capo oli jotenkin jäänyt sen jalkoihin.. liekö aukikaan? Pahat kielet kertoivat, että Hello on nostanut hintoja ja rajaton juoma ei kuulu lounastarjoukseen… Lahden burgeriloisto alkaa hiipumaan näköjään. Perjantaina pitäisi jossain käydä. Tilipäivä ollut juuri ja loma alkaa. Siitä enemmän sitten perjantaina.