Poristriimi tuo livefestarin kotisohvalle 28.3

Poristriimi  kokoaa porilaiset yrittäjät ja bändit yhteiseen rintamaan. Olutkansa talkoojoukkojen eturivissä.

Porilaiset muusikot ja yrittäjät näyttävät konserttitapahtuman suorana tapahtumatuotanto Äänirasian tiloista. Esiintyjäkaarti koostuu porilaisista yhtyeistä ja muista esiintyjistä. Tapahtuma tukee yhtyeitä ja teknikoita joiden työtilanne on koronaepidemian myötä huonontunut. Hallituksen linjaukset hiljensivät keikkapaikat ja suuri osa tulevista tapahtumista on peruttu.

Poristriimi -tapahtumaan  lippuja voi ostaa tästä.Lipulla  livestriimiin katselu- ja kuunteluoikeus.

poristriimi logo

Lippuja voi ostaa myös tapahtumaan osallistuvilta yrityksiltä:

Rocking Bear Brewers, Pieni Olutpuoti, Blind Burger, Pikku X, Turo´s Heavy Kebab, Gomee, Cafe Solo, Wiilaamo, Deva Lingerie ja B. Børg Barber Shop.

”Kivijalkapaikoissa asiakasvirrat ovat hiljentyneet todella merkittävästi ja siksi haluamme yhdessä tukea toisiamme saadaksemme asiakkaita vierailemaan luonamme ja samalla tukea yhtyeitä sekä teknikoita. Tärkeää on myös saada ihmiselle kotiin tekemistä ja tarjota paikallista kulttuuria myös kotiin. Tapahtuman tuotot jaetaan esiintyjille ja teknikoille lyhentämättömänä”, kertoo Rocking Bear Brewers Oy:n Kasper Toroska.

Tapahtuman tukijoukoissa ovat myös K-Supermarket Kampus ja K-Supermarket Ruokapori, Rock Entertainment Pori Oy, Äänirasia Tapahtumantekijä Oy ja HR Sata Henkilöstötalo.

Tapahtuman tuotot jaetaan esiintyjille ja teknikoille lyhentämättömänä.

 

Lähde: Rocking Bear Brewers