Rock Paper Scissors Brewing tähtää huipulle

“We are her to make your Thursdays more tasteful and fun. Applies to other weekdays as well”, lupaa pakkauksessaan—  kotimainen pienpanimo Rock Paper Scissors.

Kuopiolainen RPS Brewing luottaa vahvasti konseptiinsa. Ensimmäisestä keitosta on aikaa vasta vuoden verran, mutta yhtiön oluet alkavat olla tuttu näky oluttapahtumissa ja ravintoloissa ympäri Suomen. Ahkera markkinointi tuottaa tulosta ja kauppa käy. Panimo kertoo pyrkivänsä kesään mennessä miljoonan litran tuotantoon. Vahva suuntautuminen ulkomaille ja pyrkimys suomalaisen panimoskenen kymmenen suosituimman joukkoon on kova tavoite mille tahansa tuotemerkille. Hyvät oluet ja aluevaltaus myös cold brew kahvien ja siiderien puolelle varmasti edesauttavat tavoitteen toteutumista.

Rock Paper Scirssorsin ensimmäiset kivipaperisakset lager, red ale ja IPA avasivat pelin. Fat Lizardin kanssa yhdessä pantu NEIPA seurasi ja uusin lime-inkiväärinen vehnä jatkaa uusien lanseerausten sarjaa. Pohjois-Savon lupaavimman kasvajan titteli Kasvu Open yrityssparrausohjelmassa varmasti avaa ovia. Rock Paper Scissors on vahvassa nosteessa.