S-ryhmä tuo valikoimiinsa suuren määrän uusia pienpanimo-oluita

S-ryhmä tuo kauppojensa hyllyille kevään aikana pari sataa uutta olutta. Samalla alkaa yhteistyö Pint Pleasen kanssa.

–—  Vuodenvaihteen alkoholilain muutos alkaa nyt näkyä toden teolla myös hyllyissä. Muutoksen vauhdikkuus aiheutti sen, ettei uusia kiinnostavia tuotteita saatu hyllyihin heti. Valikoima on kasvanut tipoitellen. Viimein tarjonta alkaa olla odotetulla tasolla ja uusia kiinnostavia tuotteita putkahtelee hyllyyn lisää pitkin kevättä, S-ryhmän valikoimajohtaja Antti Oksa kertoo.

S-ryhmä aloittaa samalla myös yhteistyön kotimaisen Pint Please mobiilipalvelun kanssa. Oluiden saatavuustiedot päivittyvät ajantasaisesti Pint Pleaseen suoraan S-ryhmän omasta järjestelmästä. Palvelu räätälöi käyttäjälle myös paikalliset olutsuositukset ja tarjoaa arvioita sekä tietoja valikoimissa olevista juomista ja niiden erityispiirteistä.

– Moni valitsee oluensa etiketin perusteella. Pint Pleasen viivakoodilukijan avulla käyttäjä saa nopeat olutarviot jo kaupan hyllyllä. Arvioiden avulla on helppo erottaa jyvät akanoista. Lisäksi Pint Please auttaa löytämään lähimmän kaupan, ravintolan tai pubin missä heidän etsimäänsä olutta on tarjolla, Pint Pleasen toimitusjohtaja Juha Karppinen kertoo.

S-ryhmän kauppoihin kuuluvat Prismat, S-marketit, Alepat ja Salet. Mukana on yli 900 myymälää ympäri Suomea.