Seuraava Olutposti-lehti on pelkästään tekoälyn tekemä

Kehitys kehittyy ja Olutposti tietenkin sen kärjessä. Seuraava Olutposti-lehti on nimittäin kokonaan tekoälyllä tehty alusta loppuun saakka. Muutoksen voi alussa huomata artikkeleiden sisältöjen laajuudessa ja aihepiireissä. Alkuvaiheessa on käytössä edullisin versio, joka jättää koeajan jälkeen pois pilkut ja pisteet mutta teksti on silti luettavaa. Myös kuvat voivat vaihdella eri aihepiirien kesken tuoden näin mukaan piristävää yllätyksellisyyttä luettavuuteen.

–  Ensin uusimme e-lehden vastamaan tämän päivän tarpeita ja nyt on aika ottaa seuraava askel kehityksen tiellä, toteaa Olutpostin  johtoryhmän varapuheenjohtajan valitsijamies ja lehden teknisestä kehityksestä yhdessä ryhmänsä kanssa vastaava Jarmo Pitti ja jatkaa; – Kyllä asia on niin, että ei meillä ole varaa pitää monikymmenpäistä toimittaja- ja kuvaajajoukkoa tässä taloustilanteessa. Siksi aloitimme neuvottelut joensuulaisen keinoällyyn keskittyvän Ropotti miettii Oyn kanssa. Yhtiö on kehittänyt mm. ensimmäisen karjalan murteella toimivan navigointijärjestelmän Teslalle.

Yhtiön toimitusjohtaja kolmannen tason IT -insinööri ja sarjayrittäjä  Tauno ”Thinker” Turpeinen iloitsee yhteistyöstä Olutpostin kanssa. – Idea yrityksen perustamiseen tuli muutaman päivän pitkäksi venyneen tastingin myötä. Siinä loppumetreillä ennen tukanjuuritulehduskauden alkamista Pena sen siinä keksi. – Kun oma äly kaikkoaa paikalta kokonaan, niin tarvitaan tuuraajaa! Tästä tuli samalla myös yhtiömme slogan.

Toimitusjohtaja Tauno ”Thinker” Turpeinen on luovimmillaan hyvin menneen olut- ja viski-tasting viikon jälkeen.

Tässä seuraavan numeron artikkelista!

Olutkulttuuri harrastuksena siinä missä kalastus tai kamelilla ratsastaminen

Kulttuurielementit yhdistettyinä erilaisiin teemoihin ylittävät pelkän alueellisen kaikutuksen tarjotakseen monipuolisen tutkielman.  Tilanne, jossa ihmiset, kamelit  ja kalat kokoontuvat nauttimaan virkistävästä oluesta, keskustelemaan autoista autotallissa, herkuttelemaan maan herkuilla ja tarkastelemaan avaruuden äärettömyyttä ympärillämme. Urheiluharrastajat valmistautuvat aktiviteetteihinsa, olipa kyseessä nopea peli tai kilpailullisempi ottelu. Älä unohda kalastuksen rauhoittavaa tunnelmaa, auringon lämmittäessä istut rannalla odottaen kärsivällisesti hyvää saalista. Kuvaa täydentää tieteellinen analyysi, joka syventää ymmärrystä kulttuurienvälisestä kohtaamisesta ja monitaholisesta elämänkirjosta.

Kuva ja osa tekstiä: ChatBoxAI