Kaksi kuukautta takana ja helsinkiläisen panimoravintolan ”Labra” -konsepti toimii

Helsingin ydinkeskustassa toimiva Panimoravintola Bruuveri avasi uudistetun ravintolansa elokuussa. Uudistuksessa lanseeratun Social Brewing Labin eli ”Labran” myötä Bruuverissa keskitytään yhä voimakkaammin tarjoamaan olutharrastajille ja oluttietoisille kuluttajille kokonaisvaltaista olutelämystä. 

Uudistuksessa Bruuverin panimoravintolan toimintaa on kehitetty kokonaisvaltaisesti. Itse Panimo on tuotu ravintolan toiminnan keskiöön, tiloja on avarrettu, panimoravintolan yläkertaan rakentuu ravintolan oma tasting-huone ja koko sisustus on uusittu modernissa craft-hengessä. Uusissa tiloissa asiakkaat voivat seurata ravintolan puolelta esteettä panimon arkea ja tuotteiden valmistumista.

Ravintolavastaava Mikko Rautio kertoo panimoravintolan uudistuksesta, Social Brewing Lab konseptista sekä siitä mikä on Bruuverin tulevaisuuden suunta.

– Merkittävin muutos on uuden Social Brewing Lab -konseptin kehittäminen. Suomalainen olutkulttuuri on kehittynyt vuosien aikana paljon, ja oluista kiinnostunut kuluttajajoukko kasvaa edelleen kohisten. Tarjoamme esimerkiksi useita erilaisia olutammattilaisten ohjaamia oluiden maistelutilaisuuksia eli pruuveja sekä erilaisia kotioluiden valmistajille räätälöityjä oluen valmistuskursseja, Bruuverin toimitusjohtaja Markku Niveri kertoo.

Oluenpanija Kasper Villa

– Jaamme oluiden harrastajille syvällistä tietoa sekä sisältöä oluesta ja sen valmistuksesta yhdessä alan arvostetuimpien ammattilaisten kanssa. Aiemmin kotioluiden panijat ovat saaneet tietonsa lähinnä toisiltaan vertaistukena, mutta me haluamme tuoda ammattilaisten tiedot ja osaamisen myös harrastajien ulottuville. Haluamme siis antaa oman panoksemme olutkulttuurin kehittämiseen ja samalla ottaa alan harrastajia mukaan. Ravintolassamme valmistetut oluet ovat vuosien varrella palkittu useaan otteeseen eri kilpailuissa, ja ne pysyvät edelleen tarjontamme kivijalkana.

Lähde: Bruuverin tiedote ja haastattelut

Videot: Cyde