Stadin Panimo jatkaa Vakka-Suomen Panimon tuotantoa

Helsinkiläinen pienpanimo Stadin Panimo on ostanut maaliskuussa konkurssiin menneen perinteikkään Vakka-Suomen Panimon tuotantolaitteiston tuotemerkkeineen ja jatkaa oluenpanoa Uudessakaupungissa. Stadin Panimolle kauppa mahdollistaa tuotantokapasiteetin kymmenkertaistamisen, tuotteiden valtakunnallisen jakelun ja vauhdittaa panimon kansainvälistymistä.

”Vakka-Suomen Panimon brändit säilyvät valikoimissamme. Arvostamme paikallista osaamista ja kunnioitamme oluenystäville tutuksi tullutta Prykmestar-brändiä. Oluen paneminen jatkuu nyt vapautuneissa 1200 m² tuotantotiloissa, jossa kaikki on valmiina”, Stadin Panimon toimitusjohtaja Tero Ruusu kertoo.

Tavoitteena on tarjota Uudessakaupungissa kymmenkunta uutta työpaikkaa. Ruusun mukaan Stadin Panimo hakee merkittävää kasvua ja tähtää valtakunnallisesti näkyväksi pienpanimo-toimijaksi.

Saksalaistyylisiä lager- ja vehnäoluita paneva Vakka-Suomen Panimo on voittanut 14 palkintoa valtakunnallisessa Suomen Paras Olut -kilpailussa. Stadin Panimo on puolestaan Suomen palkituin panimo peräti 33:lla Suomen Paras Olut -palkinnollaan.

”Vakka-Suomen Panimon tuotteiden jatkaminen täydentää erinomaisesti Stadin Panimon tuotevalikoimaa. Palkittujen oluiden yhteismäärä nousee 47 palkintoon”, toimitusjohtaja Ruusu laskee.

Uusien tilojen ja laitteiston myötä Stadin Panimo pääsee valmistamaan oluiden lisäksi myös muita juomatuotteita

Lähde ja kuva: Stadin panimo tiedote