Stadin panimo avasi myymälän Helsingissä

Helsingin Suvilahdessa operoiva Stadin Panimo sai—  helmikuussa oikeuden myydä tuotteitaan ulos suoraan toimitiloistaan. Omaa valikoimaa puodista löytyy 12% asti ja tämän lisäksi oman maahantuonnin tuotteita 5,5% asti.

Olutposti vieraili Stadin Panimolla, missä meidät vastaanotti panimon myynnistä vastaava, Olutpostin Aito Siideri palstaltakin tuttu Ingrid Viertola.

Panimopuotimme on otettu vastaan todella hyvin. Olemme avoinna ainakin viitenä päivänä viikossa ja myös iltaisin yhdeksään saakka. Valikoimastamme löytyy aina tuoretta olutta. Parhaimmillaan ostamasi pullote saattaa olla vain muutaman tunnin ikäinen. Tuoreus on meille tärkeää. Puodissamme on — myös hyvä valikoima belgialaisia oluita ja aitoja ranskalaisia ja espanjalaisia siidereitä.—  Stadin Panimon valttina on kokemuksen tuoma osaaminen ja alan tuntemus. Olemme aina menneet laatu edellä ja 20 vuoden kokemus näkyy ja maistuu.

Puodin kanssa samoissa tiloissa toimii myös kodikas 42-paikkainen panimobaari ja 30-paikkainen terassi. Suvilahden alueella on vahva kulttuuritarjonta teattereineen ja gallerioineen. Alueella järjestetään vuosittain myös maailmankuulu FLOW-festivaali. Aivan vieressä sijaitsee myös Helsingin legendaarinen Kallio.

Terassimme on kesäisin ollut suosittu sen poikkeuksellisen myöhäisen aukiolon takia. Täällä käyvät niin paikalliset kuin turistitkin.