Stadin Scandinavian oluet kaikkiin Suomen Lidl -myymälöihin

Stadin Scandinavian oluet Lidlin maanlaajuiseen jakeluun.

Artikkelia on muokattu 26,4.

Helsinkiläinen Stadin Scandinavian on tehnyt päivittäistavarakauppaketju Lidlin kanssa sopimuksen kolmen tölkkioluen myynnin laajentamisesta koko Suomeen. American Pale Ale 4,5 %, American Session IPA 4,5 % sekä American Lager 4,5 % ovat olleet tähän asti saatavilla vain valikoiduista kaupunkimyymälöistä.

Stadin Scandinavian oluita

”Oluillamme on paljon ystäviä kaikkialla Suomessa ja olemme erittäin iloisia, että nyt pystymme palvelemaan heitä paremmin koko maassa. Kaikki Lidlin 186 myymälää kattavalla jakelulla on meille valtava merkitys myynnillisesti. Tulemme ottamaan ison harppauksen koko kansan oluttuottajana”, kertoo Stadin Scandinavian oy:n toimitusjohtaja Tero Ruusu.

”Suomalaisten oluttottumukset ovat viime vuosina muuttuneet kokeilevaan suuntaan ja kaupalta odotetaan monipuolista oluttarjontaa. Lidlissä haluamme tarjota sopivat tuotteet jokaiseen makuun ja asiakkaillemme valinnanvaraa. Olemme iloisia, että yhteistyömme laajenee Stadin Scandinavianin kanssa ja voimme nyt tarjota nämä mainiot oluet asiakkaillemme Hangosta Sodankylään”, kertoo Lidlin osto-osaston johtaja Thomas Heinrichs.

Stadin Scandinavian oluet ovat saatavissa myös verkkokaupasta.

Lähde ja kuva: Stadin Scandinavian tiedote