Stallhagen uutuudet kevät 2021

Stallhagenin maukkaiden laatuoluiden suosio on kasvanut nopeasti.

Ahvenanmaan lisäksi Stallhagen-panimon olutta myydään Manner-Suomessa, Ruotsissa ja Itämeren risteilyaluksilla. Tuotteita on viety myös Japaniin ja Belgiaan.

Rahtipurjealus Pommernin mukaan nimetty Stallhagen Pommern 4,8 % on tyyliltään pale ale ja siihen voi tutustua K-kaupoissa kautta maan. Olut löytyy myös Kespron valikoimista. Tuotetta on saatavissa sekä purkissa että pullossa.

Pommern on ainoa alkuperäisessä kunnossa säilynyt nelimastoinen rahtipurjealus maailmassa. Laiva on nähtävissä Maarianhaminassa Ahvenanmaalla.

Väri. EBC 7

Katkero: EBU 30

Maltaat: Munich, Oats

Humalat: Mosaic, Amarillo, Eldorado

stallhagen oluita

Stallhagen 24/7 2,8 % kuuluu maailmalla ja Suomessa suosiotaan kasvattavien sessio-oluiden ryhmään. Nämä matala-alkoholiset juomat mahdollistavat oluen nauttimisen lounaalla, treenin tai saunan jälkeen ja milloin vain, ostoaikaakaan ei ole rajoitettu!

Tämä India Pale Ale on raikas ja tyylilleen uskollinen eli kevyen sitruksinen, johon hedelmäisen aromin tuo uusiseelantilainen Rakau-humala. Tämän helposti nautittavan puhtaan makuelämyksen löydät K-kaupoista ja HoReCa-asiakkaille Kespron kautta. Olut on saatavilla vain purkissa.

Väri: EBC 7

Katkero: EBU 25

Maltaat: Pilsner, Dextrin, Oats, Red Active

Humalat: Cascade, Rakau

 

Lähde ja kuva: Stallhagen