Stallhagenilta uutta hanaan ja tölkkeihin

Klassinen Stallhagen Golden Ale 6,0 %

Aivan kuten majakan valo ohjaa aluksia merellä, alkaa kevätauringon valo ohjata meitä talvesta kohti kesää. Niin haluaa myös Stallhagen tämän oluen toimivan. Klassinen Stallhagen Golden Ale on hedelmäinen ja raikas, aprikoosin ja appelsiinin aromien sävyttämä olut. Hiukan korkeampi alkoholipitoisuus kannattelee elämystä ja ylläpitää lämpöä terasseilla.
Tarjoilulämpötila: 10–12 °C
Maltaat: Pilsner, Munich Light, Caramel Pale, Caramel 150

Humalat: Chinook, Galaxy, Citra

Myynnissä rajoitetun ajan, saatavilla vain hanatuotteena. Tilaukset suoraan panimolta.

Stallhagen Baltic Brew 5,0 %
Pils-olut
Stallhagen Baltic Brew on rapsakkaasti puhdas ja kuiva pils-olut, jossa on virkistävää humalaa. Laadukas klassinen tšekkiläinen Saaz-humala antaa sille aistikkaita kukkaisia pohjasävyjä. Oljenkeltainen ja kirkas lagerimme on helposti juotava nautittavaksi hyvässä seurassa.

Baltic Brew kunnioittaa yhtä maailman pidetyimmistä oluttyypeistä, böömiläistä Pilsneriä. Vain Böömin pääkaupungissa Pilsenissä valmistettua tšekkiläistä olutta saa kutsua pilsneriksi. Tätä kunnioitetaan kutsumalla muita samantyyppisiä oluita pils-oluiksi.

Baltic Brew’n sisällöstä yksi prosentti on Itämeren vettä, josta on poistettu suola. Miksi yksi prosentti? No, vaikka 70 % maailman pinta-alasta on vettä, vain yksi prosentti on helposti tavoitettavaa makeaa vettä. Itämerta kunnioittaaksemme lisäsimme olueen yhden prosentin merivettä, josta on poistettu suola.

 

Lähde ja kuvat: Stallhagen